IMG_0952Ik had deze vier schatjes nog ergens in mijn make-up stash zitten en ik heb ze eigenlijk nog nooit in het zonnetje gezet. Het zijn oogschaduws van Sephora en dit zijn één van mijn duurste producten in mijn stash. Ik vind de producten van Sephora erg fijn in gebruik en vooral de blush is mijn favoriet. Ik dwaal een beetje van het onderwerp af. Laten we beginnen met de leuke kleurtjes.

IMG_0953Dit zijn de twee bijzondere kleuren. De linker heet Stephane nr 38 en de rechter Made in Manhattan nr 55. Stephane sprak mij aan vanwege de hoeveelheid glitters en zoals jullie kunnen zien heb ik hem al aardig vaak gebruikt. Ik moet wel zeggen dat ik het leuk vind om er een beetje mee te spelen, want er echt een look van maken, doe ik maar heel sporadisch. Made in Manhattan is wel een kleurtje die ik normaliter zou dragen, maar ik heb hem nog heel zelden gebruikt. Dat komt mede, omdat ik hem zo mooi vind. Straks laat ik een foto zien met een look.

IMG_0959Dit zijn twee neutrale en draagbare kleurtjes. Het linker schatje heet Exciting Safari nr 49 en de rechter Warm Sand nr 77. Excuses voor de raar kras in de rechter oogschaduw. Ik wilde graag een paar kleurtjes die eigenlijk overal mee te dragen zijn. Dan kom ik standaard uit bij beige en bruin. Exciting Safari zou voor de blanke dames een mooie highlighter zijn met heel kleine en subtiele glitters. Warm Sand daarentegen is een heel mooi en diepgaand kleurtje. Mooi bruinachtig en staat erg mooi bij mijn huidskleur.

IMG_0962Hier heb ik looks gemaakt van de oogschaduws. Links zien jullie de blauwe tinten en rechts de bruine tinten. Het is jammer dat mijn camera het niet zo goed vastlegt, maar ik moet er nog veel mee oefenen. Ik heb overigens wel oogschaduwbasis op mijn oogleden gedaan. Links zie je dat Made in Manhattan iets lichter uitpakt dan wat we gehoopt hadden.  In de binnenste ooghoek heb ik de blauwe glitters toegevoegd, maar je ziet wel glitters, maar de blauwe kleur is een beetje vervaagd. Rechts heb ik mijn ooglid met Exciting Safari bedekt en in mijn arcadeboog Warm Sand. De kleur in mijn arcadeboog is erg mooi en niet al te opvallend.

IMG_0967Hier heb je dezelfde ogen, maar dan open. Het is een beetje een enge foto geworden zo, maar hier zie je de glitters van Stephane beter in de binnenste ooghoek op de linker foto. Onder mijn ogen heb ik ook de lichtste kleur aangebracht om het iets voller te maken. De pigmentatie is niet heel goed, maar ook niet slecht. Ze kosten €12,80 per stuk, maar soms heb je acties dat je drie dingen kan halen voor €10,00. Voor de gevraagde prijs zou ik ze niet vaker kopen, maar als er weer een actie is zeker wel. Wat vinden jullie van oogschaduws van Sephora?

11 Reacties op Sephora eyeshadows

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen + = dertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin