SAM_1930

De laatste tijd begin ik steeds meer blush te gebruiken. Eerst gebruikte ik het namelijk nooit, omdat ik bang was dat het mij niet zou staan. Ik had een keertje een goedkoop palletje gekregen en daar zaten verschillende kleuren blush in. Ik ging het een keer proberen en het beviel me eigenlijk heel goed. Helaas vervaagde deze blush snel. Daarom koos ik ervoor om bij de Sephora een mooie blush uit te zoeken. Hij heet ‘orange punchy sunbacked’ en dat klinkt gelijk al vrolijk in mijn oren. Ik nam deze mee, omdat deze kleur mij erg aansprak en ook wel een beetje door de naam.

SAM_1940

De verpakking vind ik er erg aantrekkelijk uitzien. Een zwart doosje met een doorzichtige voorkant, waardoor je de kleur al kunt zien. Het ziet er in ieder geval niet goedkoop uit. De opening is ook vrij handig, want ik krijg vaak producten niet open door de rare sluiting. Het is één van mijn mooiste producten uit mijn stash.

SAM_1934

De kleur is erg opvallend en een beetje oranje/rosé. Er komt goede pigment van af, maar het had misschien iets beter gekund. Op mijn huidskleur valt de kleur iets donkerder en bij de blanken onder ons is de kleur precies hetzelfde als in de verpakking. Een erg mooi kleurtje. Ik breng hem aan op mijn jukbeenderen en breng hem aan tot mijn haargrens met mijn speciale blushkwast van de Hema.

IMG_0142

De blush blijft bij mij de hele dag zitten en dat is natuurlijk een groot compliment. Het eraf halen gaat ook zonder moeite. Op deze foto zie je het niet heel goed, maar deze was het beste. Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik vind het ook belangrijk dat de geur niet heel chemisch is. De geur van de blush is heel licht en onopvallend en er zitten geen parabenen in.

Of ik deze blush nog een keer zou kopen, weet ik nog niet precies. Hij is wel super mooi, maar wel aan de prijzige kant. Hij kost €12,80 bij de Sephora en ze verkopen natuurlijk ook andere kleuren blush. Twee keer per jaar is er een actie dat je drie producten mag uitzoeken voor €10,00 bij elkaar. Daar had ik natuurlijk in oktober gebruik van gemaakt.

Konden jullie deze blush al en wat is jullie favoriete blush?

2 Reacties op Sephora ‘Orange punchy sunbacked’ blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× drie = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin