Ik zou er niet omheen draaien, maar wat houd ik van de Lush. Ik ging dit keer naar Amsterdam en er was een heel aardige vrouw en zij leidde mij rond in de winkel. Er waren zoveel mooie en lekkere producten, dat ik gewoon niet kon kiezen. De harde douchezeepjes spraken mij erg aan. Daar had je er natuurlijk ook een stuk of twintig van. Omdat ik al behoorlijk lang in de winkel was en mijn neus overdonderd werd door al die luchtjes, rook ik vrijwel weinig meer. Toen koos ik voor ‘Rock star’, omdat hij zo mooi roze is en omdat ik er goede reviews over heb gelezen.

SAM_1803

Wat Lush zegt over deze zeep: “Met dit zoete snoepje onder de douche voelt iedereen zich een ster en barst je spontaan in zingen uit, zo heerlijk is deze zeep. Ruikt naar romige vanille en heeft dezelfde geur als onze Creamy Candy, dus als je geen bad hebt, kun je toch van dit lekkers genieten. Wast je huid heerlijk schoon zonder uit te drogen, dankzij de glycerine en kokosolie die erin zit.”

SAM_1784

Ik had de zeep in mijn kamer gelegd en mijn hele kamer rook naar mijn zeep. Het is echt een heel zoet luchtje en ik weet niet hoe ik het anders moet beschrijven. In het begin overheerste dat luchtje zo erg, dat ik het niet durfde te gebruiken. Ik was zo bang dat ik als het ware een snoepje werd en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb de zeep in het weekend gebruikt, toen ik het huis niet hoefde te verlaten, haha. Ik had een klein stukje van de zeep afgesneden, zodat ik dat stukje in de badkamer kon leggen. Meestal gebruik ik vloeibare zeep. Ik was dus erg benieuwd hoe ik harde zeep zou ervaren. Nadat ik crèmespoeling in mijn haar had gedaan, begon ik mijn lichaam in te zepen met de zeep. Hij schuimt een beetje en de geur is niet zo overheersend meer. Je hebt echt een heel klein stukje nodig, want met het kleine stukje heb ik mij vier keer mee gewassen.

SAM_1801

Ik vind de zeep super fijn en gebruik hem ook bijna altijd als ik ga douchen. Eerst wordt mijn huid een beetje ruw, maar na een tijdje wordt het lekker zacht. De geur valt echt mee en laatst kreeg ik een complimentje van een vriendinnetje van mij, dat ik lekker zoet rook. Ik weet niet of ik deze zeep nog een keertje zou kopen, omdat ik snel uitgekeken ben op het gebied van zeep. Je kunt sowieso behoorlijk lang met deze zeep doen en daarom zou ik wel vaker een harde zeep van de Lush willen kopen.

SAM_1799

Helaas is de Lush aan de prijzige kant en is de winkel niet overal te vinden. Maar alle producten van de Lush zijn natuurlijk en dus niet op dieren getest. Je kunt het trouwens ook via de site bestellen. Een stukje van 100 gram is €4,95 en 200 gram is €9,90 en 500 gram is €24,75.

Wat vinden jullie van de harde zepen van Lush of zouden jullie die wel eens willen proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − een =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin