1

Mijn verslaving: ‘schoenen!’ Ik heb speciaal voor jullie eens al mijn schoenen erbij gepakt en ben ze gaan tellen. In totaal heb ik 16 paar schoenen, 5 paar platte schoenen en 11 paar hakken. Sommige ervan draag ik bijna nooit en andere loop ik helemaal stuk. Ondanks mijn 16 paar schoenen kom ik er altijd een paar te kort. Ik ben bijna niet tevreden te krijgen. Ik wil elke keer weer meer en meer en meer. In deze blog ga ik mijn vier mooiste hakschoenen in het zonnetje zetten.

2

Het mooiste paar hakken die ik heb, komen van de schoenenwinkel Dr. Adam’s in Utrecht. Ik zag ze en ik moest ze gewoon hebben. Het lage enkelmodel vind ik erg leuk en charmant. En de grappige combinatie van de bruine kleur met de rode veters maakt het helemaal af. Helaas waren ze er alleen nog maar in maat 39 en ik heb maat 40. Ik baalde vreselijk, maar ik kon ze niet laten liggen, dus ik heb ze een maat te klein gekocht. Ze lopen prima, maar ik krijg wel snel pijn aan mijn voeten. Niet alleen omdat ik ze te klein heb gekocht, maar ook omdat de hakken erg hoog zijn. Ik loop al een aantal jaar op hakken, maar op deze kan ik het niet een hele dag volhouden. Ik heb er €79,95 voor betaald, maar ik zie net dat ze zijn afgeprijsd naar €39,98. Jammer voor mij, fijn voor de mensen die ze nog gaan kopen!

3

Deze hakken heb ik een maat te groot gekocht, omdat mijn eigen maat er niet meer was. Ik zag ze en ook bij dit paar schoenen was mijn hart weer verkocht. En toen vlogen de centen weer over de toonbank. Volgens mij heb ik ze gekocht bij schoenenwinkel Le Ballon voor ongeveer €80,-. Ik kreeg bij dit paar een beetje een kolonel idee, maar dan vrouwelijk vanwege de hoge hakken. Stoer maar sexy. Ondanks de hoge hakken lopen ze heerlijk. Ze hebben een zachte en goedgevormde zool.

4

Deze hakken zijn helaas weer te klein. Dit paar heb ik gekocht in maat 39 voor ongeveer €100,-. En volgens mij ook bij schoenenwinkel Le Ballon. Deze lopen wat minder fijn en ze passen niet snel bij een outfit vanwege de gelige kleur. Ik vond ze er erg lief en vrolijk uitzien, maar ik heb ze helaas nog maar één keer aangehad. Het wordt dus tijd om er eens een leuke outfit bij te zoeken!

5

En mijn laatste paar schoenen, tevens ook mijn lievelingsschoenen. Ze zijn niet te hoog, ze lopen lekker en ze hebben een leuk kleurtje. Dit is echt een paar schoenen dat je stuk zou lopen, schoenen die je vaak aan hebt en waar je niet zonder mee zou kunnen. Ze passen bij veel outfits en ze hebben een beetje een basic uitstraling. Ik heb ze al twee jaar, maar ik vind ze er nog erg goed uit zien, het zijn sterkte schoenen die lang mee gaan. Deze heb ik gekocht bij schoenenwinkel Taft Footwear in Amsterdam voor €60,- a €80,-.

Dit waren een paar schoenen van Iris. Dragen jullie vaak hakken?

 

9 Reacties op Shoe Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen + twee =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin