daniel-ray-schoudertas-namite-cowboy-handtas-licht
Wij dames kunnen niet zonder een handtas de deur uit en ik wilde me daar graag in verdiepen. Ik heb een leuke site gevonden waar ze leuke handtassen verkopen. Ik heb nu zelf een handtas van de C&A, maar daar ben ik wel een beetje op uitgekeken. Persoonlijk houd ik van ‘rechthoekige’ tassen, waar nog net een map in zou passen.

Ik neem graag heel veel spullen mee in mijn tas en eigenlijk ook veel troep, denk aan papiertjes en bonnetjes. Het ligt overal in mijn tas, want speciale vakjes heb ik niet. Wat ik allemaal in mijn tas heb op dit moment: kauwgom, leeg pakje kauwgom, iPod, snoep, bonnetjes, borsteltje, zaklamp, pennen, deodorant, mentols, pleisters, desinfecterende handgel, drie lipproducten en een mascara. Voor mijn doen, is dit nog weinig.

adidas-Originals-ADICOLOR-BOWLING-BAG-164292_350_A

Ik neig altijd naar een zwarte of een bruine tas, omdat dat veilige kleurtjes zijn. Ik wil in de zomer wel een leukerdere tas die wat vrolijker oogt. Ik houd van broeken met leuke printjes, dus een tas met een printje zou ook onwijs tof zijn. Als ik om mij heen kijk, zie ik eigenlijk alleen maar zwarte en bruine tassen en dat is eigenlijk best jammer. Het zou toch een stuk leuker zijn, als iedereen een vrolijkere handtas zou dragen? Van mij hoef je echt niet bij iedere outfit een andere tas te hebben, maar een beetje speling in kleur is wel te doen.

Je hebt ook veel verschillende merken qua tassen. Deze site is een heel praktische site, want je hebt heel veel mogelijkheden. Voor mij hoeft een tas niet honderden euro’s te kosten. Ik vind merken als Daniel Ray, Adidas en Guess altijd wel erg interessant.

ShopAlike.nl verkoopt niet alleen maar tassen, maar ook andere spullen voor bijvoorbeeld in de tuin, kinderkleding, dierenspullen, haarverzorging etc. Ik ben erg verast door deze site, want (bijna) alles kan je wel op deze site vinden. Ik ben blij dat ik ShopAlike.nl heb leren kennen. Kenden jullie deze site al en wat vinden jullie belangrijk aan tassen?

6 Reacties op Tassenliefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− vier = vijf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin