tumblr_mk12895zDe1s4y1kto1_500_large

Ook al werkt het weer niet echt mee, korte broekjes blijf ik erg leuk vinden. Ik moet jullie bekennen dat ik zelf heel weinig tot geen shorts in mijn kast heb liggen, maar daar wil ik verandering in brengen. Ik ging rond kijken op het internet naar leuke shorts en ik heb de leukste op een rijtje gezet. Persoonlijk vind ik ‘gewone’ shorts niet zo heel leuk, dus het zijn vooral ietwat apartere exemplaren.

280421945

Deze is nog de normaalste van allemaal. Het is van spijkerstof en er zitten leuke aztec vormpjes in. Het is niet heel opvallend, maar het is wel iets wat ik heel leuk vind. Het heeft verder ook geen poespas en de onderkant is een beetje … Ik kan even niet het juiste woord vinden. Ik heb ook een spijkerbroek die op deze short lijkt en dat is mijn lievelingsbroek.

278492449

Dit is echt een aparte variant, maar niet minder leuk. Deze kan je leuk combineren met een zwarte legging of panty. De linkerkant, of recht hoe je het ook wil zeggen, is leuk indiaan achtig en dat maakt hem erg uniek. Zelf houd ik niet zo van lichte shorts, maar deze heeft wel iets leuks.

266510849

Deze vind ik geweldig. Het is een donker exemplaar en onwijs tof. Volgens mij heeft Lisa van Fabulies deze ook en ik ben er weg van. Het heeft echt iets unieks en je ziet er niet veel mensen mee lopen. Het is denk ik ook een doen, want het valt erg op. Op de achterkant is alleen de kontzak hetzelfde als de rechterkant.

281326599

Dit is misschien een beetje oubollig, maar hoe leuk is dit short. Lekker bloemig en mooie oud kleurige tinten. Ik vind alleen de voorste twee bloemetjes, de lichtste, in de kruis een beetje op een rare plek zitten, maar verder is dit short perfect. Hij is ook erg leuk te combineren, aangezien hij niet echt opvallende kleuren bevat.

37655607-01

Als laatste dit short van de Forever21 en wat is dit een leuk en vrolijk short. Met lieflijke sterretjes erop en gewoon van spijkerstof. De onderkant is ook super gaaf afgewerkt en eigenlijk heb ik er niet echt veel aan toe te voegen.

Dit waren shorts die mij echt bijgebleven zijn en het zijn ietwat aparte vormen, maar ik vind ze allemaal erg leuk. Ik weet zeker dat ik er hier een paar van ga uitkiezen en ga passen. De bovenste vier waren van de New Look en kosten €23,99 en die vestigt zich in de V&D, geloof ik. De laatste is van de Forever21 kost €19,75 en die kan je kopen in de webshop. Waar kopen jullie jullie shorts?

 

13 Reacties op Shorts New Look + Forever21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier × = tweeendertig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin