246506_529666873751074_2074550644_n_large

Sorry jongens, maar vandaag weer een tag. Dit zal voorlopig de laatste tag zijn, want alleen tags zijn natuurlijk ook niet leuk. Ik ben de laatste tijd namelijk ontzettend druk. Moet een aantal dingen nog regelen met school en ik zit niet zo heel goed in mijn vel. Het zijn een aantal vragen over de lente, maar Nederland moet wel een beetje mee werken.

Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?

Het liefst pastelkleurtjes die lekker vrolijk ogen in deze lente. Al moet ik zeggen dat ik dat nu nog niet draag, aangezien het weer niet mee werkt. Ik houd van geel, orange, blauw, groen, roze etc.

Hoe zie jij er op je paasbest uit?

Hoe ik mezelf kleed met Pasen, geen idee. Zondag gaan we meestal gezellig een paasontbijt/brunch doen en maandag gewoon thuis hangen. Misschien dat ik dan met Jasper afspreek, maar verder heb ik geen plannen. Misschien dat ik nog wel een leuke nailart ga maken dat te maken heeft met Pasen.

Als je aan de lente denkt, waar word je dan écht vrolijk van

De dieren die dan lekker staan te huppelen in het weiland en de geweldige zon, uhuh. En dat het eerder licht is en dat het langer licht blijft, heerlijk. En wat ik ook heel fijn vind, is het dragen van rokjes en t-shirts.

Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?

Eigenlijk heb ik dat niet, maar als ik er één moest kiezen, zou ik kiezen voor Dot van Marc Jacobs. Want die ruikt heerlijk fris naar komkommer en meloen.

tumblr_mk12895zDe1s4y1kto1_500_large

Welke items in je kleding kast bewaar jij speciaal voor de lente?

Mijn korte blousjes van de Forever21 en mijn geliefde t-shirts en mijn rokjes, want daar word ik persoonlijk heel vrolijk van. En vooral kledingstukken die er vrolijk uitzien en die mooie pastelkleurtjes hebben.

Van welk nummer krijg je de lente in je bol?

Eigenlijk heb ik niet echt een vast nummer die ik graag in de lente luister, maar ik merk wel dat ik dan meer leukere en vrolijkere liedjes luister, bijvoorbeeld Doemaar.

Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?

Ik ben eigenlijk niet echt naar iets opzoek, maar ik wil wel graag meer korte broekjes kopen en dragen natuurlijk. Shorts die een leuk printje hebben, ik houd ervan.

Welke smaak paaseitjes is jou favoriet?

Wit, wit, wit, meer kan ik er niet over zeggen. Als er nog een knapperige vulling in zit, ben ik al helemaal verkocht.

tumblr_mk0y90blPJ1s5zpmxo1_500_large

Dit was de tag en ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om weer een tag van mij te lezen. Ik beloof dat mijn artikels weer meer professioneler worden en dat ik er meer tijd in ga steken. Hopelijk komt het zonnetje snel en kunnen wij echt genieten van de lente. Wat vinden jullie van de lente?

 

10 Reacties op Tag: I Love Spring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


een + = acht

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin