IMG_5514

Ik ging eens in mijn badkamerkastje kijken en toen zag ik dat ik eigenlijk best veel producten heb van de BodyShop. Het is na Lush mijn lievelingswinkel als het gaat om zeep. De producten krijgen een plekje in mijn hart, want ze zijn echt super fijn in gebruik. Ik heb een scrub, twee grote bodybutters, twee kleine bodybutters, douchegel en een maskertje. Een paar producten heb ik gekregen, maar de meesten heb ik zelf gekocht. Ik heb ook een TBS-pas en in november mag ik een product halen t.w.v. 10 euro, omdat ik in die maand jarig ben.

IMG_5518

Als eerste twee fullsize producten die ik had gekocht met korting. Ik ga er niet al te veel over vertellen, omdat ik er al reviews over heb geschreven. Links is een heerlijke frisse geur en hij ruikt naar Pronkewrt. Het leuke aan deze bodybutter vind ik dat er een lotion en een echt butter in zit. Klik hier voor de review. Rechts is een heerlijke zoete geur die ruikt naar chocolade. Hij komt uit de Chocomania collectie. Het is niet echt te vergelijken met echte chocolade, maar hij is wel erg fijn in gebruik.  Dit was mijn eerste bodybutter en zoals jullie kunnen zien, heb ik hem al best vaak gebruikt. Klik hier voor de volledige review.

IMG_5515

Ik heb ook twee kleine bodybutters van 50ml en ik vind ze een heerlijke formaat hebben, want je kan ze goed mee op reis nemen. De linkse heb ik pas nieuw gekregen, want hij zat in een goodiebag. Hij ruikt naar mango, maar om eerlijk te zeggen, vind ik hem ruiken naar mijn perzikyoghurt. Het voelt als een heerlijke dikke crème, die snel intrekt. Rechts is een boddybutter uit de dreams unlimited lijn. De geur is heel moeilijk te omschrijven, maar hij ruikt zowel fris als zoet. Deze substantie is echt als een butter, heel hard, maar wel erg voedzaam.

IMG_5525

Om het bij de mini’s te laten, heb ik nog een cacoa butter scrub. Ik heb hem al best vaak gebruikt, maar het lijkt net alsof hij niet op gaat. Hij ruikt heerlijk en neigt meer naar de chocoladegeur dan de bodybutter, maar daar zijn de meningen over verdeeld. Het zijn fijne scrubdeeltjes en dat vind ik erg fijn. Ik kan er heerlijk mijn lichaam mee scrubben, zonder dat mijn huid rood wordt. Ik ontdek nu pas dat er een pijltje op de verpakking staat en daar staan de ingrediënten in.

IMG_5521

Ik wist niet dat de BodyShop ook maskers verkocht en toen ik daar achterkwam, was ik erg verrast en ik wilde er graag eentje mee nemen. Het is een diepreinigend kleimasker met zeewier. Je moet een dun laagje aanbrengen, 10 minuten laten inwerken, afspoelen en klaar. Ik ben erg benieuwd naar dit masker en ik ga hem snel uitproberen. De douchegel/showergel kreeg ik in een goodiebag van de BodyShop en hoewel het niet echt mijn geur is, vind ik hem wel heel lekker. Het ruikt naar Moringa en dat is een bloemsoort en het is echt super fris. Ik word erg wakker van dit luchtje en een beetje ontspannen. Rare combinatie, maar zo ervaar ik het. Ik ben erg blij dat ik dit product heb mogen ontvangen.

De grote bodybutters kosten € 16,00 per stuk, de kleinere versies € 5,00, het maskertje € 2,50 en de douchegel iets van € 10,00. Ik ben erg blij met mijn collectie en eigenlijk moet ik even stoppen met douche spulletjes kopen, maar ik vind ze zo fijn. Wat vinden jullie van de producten van de BodyShop en wat moet ik nog eens uitproberen?

9 Reacties op The BodyShop producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


twee × = zes

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin