untitlejod

Wat is er nou fijner dan winkelen met korting. Als er sale is, wil ik gelijk alles kopen wat ik leuk vind, maar dat gaat natuurlijk niet. Je moet het wel met mate houden, maar wij vrouwen houden ervan. De website Bestekortingscode heeft er wat op bedacht. Zoals de naam als zegt, kan je daar kortingscodes op vinden. Ze hebben kortingscodes en aanbiedingen van ruim 1.500 Nederlandse webwinkels en dat worden er bijna 2.000. Wij, vrouwen, kunnen daar natuurlijk profijt van nemen. Je hebt bijvoorbeeld kortingscodes van Zalando, Wehkamp, Bol.com en nog veel meer. Er zijn kortingen zoals gratis verzending, 10 euro korting of het tweede artikel gratis. De site wordt elke dag bijgewerkt met nieuwe kortingen en aanbiedingen.

large (1)

Zo heb je bijvoorbeeld bij Men at work een aanbieding van gratis verzending en retourneren en zelf 10 % korting. Bij mijn geliefde winkel Forever21 heb je zelfs 30 % korting en gratis verzending. Al weet ik niet of je twee codes tegelijk kan invoeren. Ik weet wel zeker dat, mocht ik wat online willen bestellen, ik gebruik ga maken van deze site.

screenshot

Ze hebben niet alleen webwinkels met kleding, maar ze zijn ook gericht op zakelijk, vakantie & reizen, sport & outdoor, opleiding & hobby, kansspelen, huis & tuin, herenmode, gezondheid & verzorging, financieel, eten & drinken, dagje uit, computer & elektronica, cadeaus & gadgets, boeken & films en baby en kinderspullen.

Ik ben erg blij dat ik deze site heb leren kennen en ik hoop dat jullie hier ook van gaan profiteren. Wij vrouwen houden van korting, dus dit is voor iedereen weggelegd. Ook voor de kleintjes onder ons en de heren. Kenden jullie deze site al?

1 Reactie op TIP: Bestekortingscode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ zeven = dertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin