IMG_6574

Toen ik in Oberhausen was en een Kiko zag, moest ik daar wel naar binnen. Ik zag dat ze Mirror lakjes hadden en ik vroeg me af wat dat nou precies inhield. Ik nam er vier mee, maar eentje heb ik aan een vriendin gegeven. Ik wilde ze graag testen en ze kosten maar € 1,50 per stuk. Ze hadden ongeveer zeven kleuren, maar ik nam voor mezelf heel aparte kleuren mee. Van links naar rechts: 628, 622 en 618. De doppen vind ik ook prachtig, want je ziet gelijk dat dit de spiegellakjes zijn. Voordat ik jullie de swatches laat zien, wil ik nog even zeggen dat ik geen expert ben op het gebied van nagellak.

IMG_6626

Als eerst nummer 628. Jammer dat de lakjes geen namen hebben. Excuses voor mijn middelvinger. Ik wilde het klepje van mijn camera opendraaien en toen oeps. Maar hey, het gaat om de kleur. Het is een heel aparte kleur, want ik vind hem orange, bruin, brons en goud tegelijk. Hij dekt na twee laagjes pas goed, want in het eerste laagje lijkt het wel een crackle effect te hebben. Met het tweede laagje haal je dat effect weg en als je het goed lakt, is het prachtig aangebracht. Je ziet geen sliertjes, deukjes of strepen. Ik vind de kleur prachtig, want hij valt niet heel erg op bij mijn bruine huid.

IMG_6500

Als tweede dit prachtige blauwe lakje in nummer 622. De kleur lijkt blauw, maar ik zie er ook paars en grijs in. Ik vind het nog steeds moeilijk om swatch foto’s te maken, maar ik heb mijn best gedaan. De kleur is lekker opvallend en ik kreeg er veel complimentjes over. Ook bij deze kleur moest ik twee laagjes gebruiken, maar dat moet je onderhand wel bij alle lakjes. Als je goed kijkt zie je in het potje heel kleine glittertjes en die zorgen voor het Mirror effect.

IMG_6640

Als laatste nummer 618. Ik weet dat ik niet bij mijn nagelriem moet lakken, maar het is een domme gewoonte van mij. Bij deze kleur is het wel duidelijk wat voor’n kleur het is, roze. Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn duim en pink veel beter gelakt dan de andere vingers, want daar zie je nog sliertjes en strepen. Je moet echt heel precies werken met deze lakjes. Het is even wennen, maar het is wel te doen. Dit lakje glanst heel erg en valt ook erg goed op, leuk!

Ik vind de Mirror lakjes erg leuk en ze hebben inderdaad iets unieks. Ze kosten maar € 1,50 per stuk en dat is nog goedkoper dan Essence. Ze lakken ook nog eens prima en ze blijven goed zitten. Ik heb alleen geen topcoat gebruikt, omdat ik bang was dat het Mirror effect dan verdwijnt. Ze zijn te koop bij Kiko filialen en die vind je in onder andere in Italië en Duitsland. Helaas hebben wij geen Kiko in Nederland en België. Wat vinden jullie van de Mirror lakjes van Kiko?

15 Reacties op Kiko – Mirror nail lacquer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes + = elf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin