getimage

Lieve lezeressen en lezers, vandaag ben ik officieel in Turkije. Gisterenavond om 20:00 vlogen we en we kwamen rond 23:45 aan op het vliegveld. We zitten in Bodrum-Gümbet. Het is de eerste keer dat ik alleen met een vriendin op vakantie ga. Ik ga namelijk met Iris. We wilden al eerder samen op vakantie, maar toen mochten we nog niet van onze ouders. Nu zijn we beiden 18 en als we binnen Europa bleven, mochten we samen. Daar lieten we geen gras over groeien en we gingen een paar maanden terug samen boeken.

We zitten in een hotel genaamd Serpina en we hebben half-pension. We kunnen daar dus gewoon ontbijten en avondeten. We kunnen in het hotel zelf uitgaan, want er is een bar. Ook kunnen we gratis biljarten en tafeltennissen, maar dat is niet echt iets voor mij. Verder is er een heel groot buitenzwembad met zoet water en daar gaan we zeker gebruik van maken.

Verder liggen we erg centraal, want het centrum, barstreet, restaurants, winkels en het strand liggen minder dan 200 meter van ons vandaan. Dat is natuurlijk erg fijn. We gaan bijna elke dag naar de zee, want ik persoonlijk ben echt een waterrat. Als ik water zie, moet ik erin! Ik verwacht echt dat de zee heerlijk blauw is en het strand super mooi is.

getimage (1)

Vandaag ben ik trouwens ook een soort van jarig. Ik ben vandaag namelijk 18 jaar in Nederland. Ik ben geadopteerd uit India en vandaag 18 jaar terug kwam ik naar Nederland vliegen. Toen ontmoette ik mijn ouders en moest ik gelijk lachen. Het is en blijft een bijzondere dag. Vandaag gaan we lekker genieten van de zee en misschien gaan we nog wat rondlopen. Wij komen 24 augustus weer terug en we willen sowieso naar het waterpark, safari doen en winkelen. Ik ga proberen elke dag te vloggen en een aantal video’s op te nemen voor AshleyBeautyVlogs.

Ik heb voor deze week vooruit gewerkt, dus er komen gewoon elke dag nieuwe artikels online. Wij gaan nu heerlijk genieten van vakantie en we hebben expres geen internet genomen, zodat we heerlijk kunnen rusten en genieten. Het wordt een super mooie week en ik ga ook veel meer over mezelf leren, omdat we nu echt voor onszelf moeten zorgen, maar dat komt goed! Zijn jullie al op vakantie geweest of gaan jullie nog?

9 Reacties op TURKIJE <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − = vijf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin