IMG_6034

Zoals jullie weten ben ik nog steeds opzoek naar de perfecte lipstick. Met mijn donkere huid is dat namelijk erg lastig. In de Lookx goodiebag van 1 euro zat deze lipstick. Mijn ervaring met Lookx is erg goed en ik was dus erg benieuwd naar deze lipstick. De lipstick draagt de naam ’21 Purple’ en bevat 4,5 gram. Alle lipsticks van LOOkX zijn longlasting! Ze bevatten vitamines en moisturizers waardoor ze geen droog gevoel op de lippen achterlaten. Dat beloofd wat.

IMG_6025

Mijn camera vond het erg lastig om de kleur precies op beeld te krijgen, maar in het echt is hij veel donkerder. Bij blanke dames zou het echt een vampier kleur zijn. Voor mij is dat een pluspunt, want zulke kleuren zouden mij beter staan. Daarbij vind ik hem eerder bruin dat paars.

Voor degene die het interessant vinden wat de ingrediënten zijn: Ricinus Communis Oil, Cera Alba, Candelilla Cera, Cera Carnauba, Isopropyl Lanolate, Octyldodecanol, Oleyl Alchohol, Ozokerite, Cetyl Ricinoleate, Isostearyl Alcohol, Glyceryl Hydrogenated Rosinate, Methyl-Propyl-Butylparaben, BHT, Dehydroacetic Acid en Parfum.

IMG_6100

Tadaaa…. De lipstick brengt een beetje stroef aan, maar hij trekt niet heel erg in de lijntjes. Mijn bovenlip is donkerder dan mijn onderlip en vaak heb ik dan dat het lijkt alsof ik twee verschillende lipproducten op heb. Bij deze lipstick valt dat reuze mee, pluspunt! Verder had ik geen last van een droog gevoel.

IMG_6115

Op deze foto komt de kleur het meest overheen. Ik vind hem eigenlijk heel mooi! Hij valt niet heel erg op, maar je ziet het wel. Hij blijft ook een aardig tijdje zitten en dat moeten we hebben. Ik ben dus heel verrast door deze lipstick en ik ga hem zeker vaker dragen. Hier is hij te koop voor €15,75. Voor de kwaliteit vind ik het een redelijke prijs. Vinden jullie deze kleur bij mij staan?

13 Reacties op LOOkX Lipstick – Purple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


twee × vier =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin