IMG_5494

Ik ontving een box vol met samples en een paar fullsize producten die zij voor mij hadden samengesteld. Ik gaf aan dat ik een droge huid had en dat mijn haar erg pluizig is en krullend. Ik wil de producten kort met jullie doornemen en als jullie er een uitgebreid artikel over willen zien, laat dat dan achter bij de reacties.

Links zie je twee samples van Rene Furterer Paris en ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Ik vind het altijd leuk om kennis te maken met nieuwe merken en dit is een conditioner voor droog haar. Er staat dat je het niet moet uitspoelen, maar naar mijn weten moet je een conditioner altijd uitspoelen. Ik ga dit nog even onder de loep nemen, want ik ben erg benieuwd naar mijn mening. De geur is wel heel lekker en fris.

In het midden zie je twee samples van Eucerin en ook dit is weer een heel onbekend merk voor mij. Het is een voetencrème en daar heb ik nog helemaal geen ervaring mee. Mijn voeten zijn wel altijd extreem droog en als ik weer sandalen of slippers ga dragen, ziet dat er meestal niet zo fris uit.  Het verzorgt droge, extreem droge, ruwe en schilferige voeten met eeltknobbels, kloven en drukplekken. Het belooft merkbaar beter te worden en ik ben benieuwd.

Rechts zie je weer drie samples van Rene Furterer Paris en het zijn haarproducten speciaal voor krullend haar. Het zijn een shampoo, conditioner en een leave-in fluid. Wat dat laatste precies is weet ik niet, maar dat ga ik nog even uitzoeken. Je moet dat ook niet uitspoelen. Het is een setje en dat is altijd fijn, als je dat van hetzelfde merk hebt.

IMG_5493

Links zie je twee samples van het merk Bioderma. Het is een voedende en beschermende wascrème en het reinigt en voedt en het is parabenenvrij. Het is speciaal voor de droge en gevoelige huid. Hier moet ik ook meer onderzoek naar doen, aangezien ik niet zo goed weet waar het voor is. Het is een crème die je er af moet spoelen en daar heb ik ook geen ervaring mee.

Daarnaast zie je een verzachtende reinigingsolie van A-Derma Exomega. Het is geschikt voor zowel baby’s als volwassenen. Het kalmeert de huid dankzij een plantenkiemextract van Rhealba Haver en dat houdt huidirritaties onder controle. Het hydrateert en verzacht de droge huid en het beloofd veel. Hier ben ik ook erg benieuwd naar.

Als derde zie je twee samples van Laroche-Posay en dat is ook een onbekend merk. Ze kwamen aan in de doosjes, maar voor de foto had ik de andere er even uitgehaald. Het is een hydraterende crème voor de gevoelige huid en het is parabenenvrij. Hier hoef ik weinig onderzoek naar te doen, aangezien ik al weet wat de werking is, of tenminste wat het beloofd.

Rechts zie je drie samples van Nuxe Paris Reve de Miel. Dit is nog het enige product dat ik getest heb en ik vind het erg goed. Het is een overvette reinigingsgel voor gelaat en lichaam en het kalmeert en verzacht. Ook dit product is bedoeld voor de droge en gevoelige huid. Mijn huid voelt erg zacht en het voelt heel fijn. Ik ben erg tevreden over deze reinigingsgel.

IMG_5500

Ik weet trouwens niet wat er precies met mijn foto’s aan de hand is, want ze zien er niet zo helder en scherp uit. Het komt misschien omdat er weinig zonlicht was, moet goed. Verder kreeg ik ook drie fullsize producten en hier ben ik eigenlijk het benieuwdst naar.

Links een hydraterende bodyscrub en ik houd van scrubben. Het geeft mij zo’n heerlijk gevoel en mijn huid voelt er gelijk wat zachter door. Toen ik deze tube in de doos zag liggen, was ik verliefd. De verpakking is heerlijk roze en het ziet er best chique uit. Net als andere scrubs moet je dit er zorgvuldig afspoelen. Wat op de verpakking staat: ‘Hemelse scrub perfect exfoliërend effect gladde, zachte en gerevitaliseerde huid’. Het belooft veel en ik ga hem zeker snel testen.

In het midden zie je een lippenbalsem van Farmaline zelf en ik vond het erg leuk dat er ook een eigen merk product in de doos zat. Het is een normale lippenbalsem en toen ik hem opdeed, deed het mij gelijk denken aan kokosnoten en palmbomen. Er zit inderdaad kokosolie in. Ook zit er SPF 20 in en dat is erg handig voor de zomer.

Wat ook erg handig is voor in de zomer is de after-sun van Eau Thermale Avène. Ook dit is weer parabenenvrij. Het product komt altijd van pas en als ik op vakantie ga, neem ik hem zeker mee.

IMG_5507

Als laatst kreeg ik nog een handdoekje, toilet tasje en een pen. Ik vond het erg leuk dat ze zelfs aan deze dingen hadden gedacht en met name het handdoekje vind ik erg leuk.

Dit waren de producten die in de box zaten van Farmaline. Farmaline is een online apotheek en het is een webshop met meer dan 22.o00 producten voor een redelijk goedkope prijs. De site is erg duidelijk en de levering is erg snel. Ik ga de producten die ik binnen heb gekregen snel en grondig testen en jullie horen binnenkort mijn ervaringen. Waar willen jullie zeker een review over terugzien?

11 Reacties op Unboxing – Farmaline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− zeven = twee

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin