IMG_5445

Ik heb erg last van een droge huid en ik was erg verrast toen ik een pakketje binnen kreeg van Skinpharma. Er zat een Vichy NutriExtra handcrème in en een lippenbalsem van hetzelfde merk. Ik heb ze een tijdje getest en in dit artikel vertel ik mijn ervaring. Ik kreeg er trouwens ook nog een leuk make-uptasje bij, maar daar heb ik helaas geen foto van.

IMG_5449

De lippenbalsem is bedoeld voor droge en beschadigde lippen. De laatste tijd heb ik erg veel last van loszittende velletjes en dat is erg vervelend, maar ik wil ze er dan aftrekken, maar dat doet pijn. Ik heb deze lippenbalsem een tijdje uitgeprobeerd en ik vind hem super. Het is niet plakkerig of vet, want dat hebben veel balsems helaas wel. Er zit Nutri-vullend concentraat in en dat verzacht en voedt de lippen goed. Verder zit er ook beschermende witte bijenwas in en dat zorgt voor een onmiddellijk vullend effect. Één applicatie is goed voor onmiddellijk gevoede lippen en comfortabel tot ’s nachts. Het is geschikt voor de gevoelige huid en het is getest onder dermatologisch toezicht. Het is ook nog hypoallergeen en parabenen vrij. Het fijne aan deze balsem is dat er lipstick overheen gedragen kan worden. Ik moest in het begin wel wennen aan de substantie, want hij is een beetje dik, maar als het mijn lippen raakt, wordt het wat zachter en smeert het goed uit. Mijn lippen zijn nu helemaal zacht en ik heb geen last meer van velletjes of droogte. De lippenbalsem kan je hier vinden voor € 6,89.

IMG_5458

Ook ontving ik een handcrème en eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik van handcrèmes moet vinden. Ik heb altijd het idee dat het je handen heel vettig maakt en dat je dan bang bent dat je dingen vies maakt. Dit is een herstellende, voedende handcrème en ook deze heb ik een tijdje getest. Het belooft je handen zowel te herstellen als te voeden. De textuur is niet vettig en niet plakkerig en dat klopt! Het trekt erg snel in en je hoeft het maar èèn keer per dag aan te brengen. De ingrediënten: Een concentraat van Glycerine, Karitéboter en Macadamia Olie gecombineerd in een Urea formulering, Hydrovance. Het heeft goed doordringende eigenschappen en maakt de bovenste huidlagen zachter en verwijdert de onregelmatigheden. Ik ben erg verrast door deze handcrème, want dit is de eerste die niet vettig aanvoelt en het voedt mijn huid enorm! Je kan de handcrème hier vinden voor € 7,02.

www.skinpharma.nl is de grootste online webshop met apotheek cosmetica. Wil je VichyLa Roche-PosayEucerinBiodermal, … online kopen, dan kan dat vanaf nu bij Skinpharma.nl Ik ben erg verrast door de producten van Vichy en ik hoorde dat mijn moeder het merk vroeger ook gebruikte. Te leuk! Gebruiken jullie vaak handcrèmes en lippenbalsems?

11 Reacties op Vichy NutriExtra Lippenbalsem en Handcrème

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes + = zeven

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin