IMG_6206

Ik heb een zwak voor schattige dingetjes en ik kwam in aanmerking met de webshop Fimio.nl. Zij verkopen allemaal schattige en leuke sieraden. Alle producten die zij verkopen zijn met de hand gemaakt en daarom precies afgewerkt. Alle producten zijn dus uniek, omdat niets precies hetzelfde is gemaakt. Ik mocht een ring, oorbellen en een kettinkje ontvangen. Verder komt er woensdag nog een winactie aan die ik samen met Fimio heb georganiseerd.

IMG_6210

Als eerst deze oorbellen. Het zijn cupcakejes met slagroom en als detail blauwe besjes of chocolade op de bovenkant. Persoonlijk zou ik ze niet snel gaan dragen, maar ik vind ze wel ontzettend schattig. Ze hebben gewoon hangertjes met rubberen oor stoppers, dus ze blijven goed in je oor zitten. Deze lieve oorbellen kosten €5,99.

IMG_6221

Als tweede deze super leuke en schattige ring. Het is een bloemetje in een blauw/groene kleur en hij is super, echt een Ashley dingetje. Je kan hem ook makkelijk verstellen, dus iedereen zou hem moeten passen. Verder verkopen ze hem ook in allerlei andere kleuren, dus afwisseling is er zeker bij. Deze ring kost €6,00.

IMG_6212

En als laatste dit kettinkje en hier ben ik het meest blij mee. Een potje met snoepjes erin die is afgesloten met een kurk. Wat was ik enthousiast toen ik deze ketting zag. De ketting is ongeveer 24 cm lang en hij komt dus op halshoogte. Een perfecte hoogte, als je het mij vraagt. Dit schattige ding kost €7,95.

Ik vind Fimio een heel leuk webshop en de verzending is ook erg snel. Ze verpakken het ook heel leuk in een doosje en daarin weer in een zakje. Verder verkopen ze ook bijvoorbeeld sushiringen en die vind ik ook super leuk en lekker! Zoals ik al zei, komt er woensdag een winactie aan. Houden jullie van schattige sieraden?

21 Reacties op Schattigheid met Fimio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − = acht

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin