IMG_7709

Ik kreeg dit prachtige perspakket onverwachts binnen en ik was helemaal enthousiast. De verpakkingen zagen er geweldig uit en zelfs de doos vond ik mooi. Zoveel vrolijkheid en zoveel kleur. De drankjes beloven ook veel. Ze zijn 100% natuurlijk, hebben weinig calorieën en het zit boordevol natuurlijke elektrolyten. Ze bevatten ook geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Klinkt super toch? 

IMG_7708

‘Of je nu hard werkt, veel aan sport doet, of een gezonde levenstijl nastreeft. Iedereen die het maximale uit zijn dag wil halen moet goed gehydrateerd blijven. Wie bewust kiest voor gezonde voeding, kiest ok voor een natuurlijke vorm van hydratatie. Viva Coco 100% natuurlijk kokoswater is een nieuwe en verfrissende manier om jezelf te hydrateren’.

De geschiedenis van de drankjes is ook erg leuk. Twee jeugdvrienden raken aan de praat in een café met twee jonge vrouwen uit Brazilië. Ze vroegen aan de jonge vrouwen wat ze misten in hun geboorteland en ze antwoordden: ‘Kokoswater’. Een van de jeugdvrienden ging toen naar Brazilië en ze wilden nagaan hoe het op de Amerikaanse markt kon worden gelanceerd. Ze werken toen samen met kokosplantages en -telers en zo was Vita Coco geboren.

IMG_7702Ik heb alle vijf de smaken mogen proeven. Ze bevatten allemaal kokoswater en sommigen hebben een extra smaakje. Van links naar rechts: normaal kokoswater, ananas, granaatappel, perzik en mango en sinaasappel. Klinkt nog steeds heel lekker.

Toen was het moment dat ik het ging proeven. Ik begon met de rode variant en ik vond het niet echt lekker. Ik moest het van mezelf opdrinken, maar daarna was ik gelijk misselijk. Mijn ouders dachten dat het verrot was, omdat de pakjes bol stonden. Ik wilde een andere proeven en ook die vond ik vies. Ik kwam met de conclusie dat het smaakte naar slootwater met melk. Ik liet mijn moeder proeven en zij trok ook een vies gezicht. Ik heb serieus nog nooit zoiets smerigs gedronken. De verpakkingen waren zo mooi en het rook ook best lekker, maar de smaak vind ik verschrikkelijk.

Ik zou deze drankjes jullie niet aanraden. Als jullie het toch willen proberen, Vita Coco is verkrijgbaar bij: Albert Heijn, AH to Go, Marqt, Gezond & Wel, De Tuinen, Vitaminstore, Total, Texaco, Sligro en Makro. De drankjes hebben me teleurgesteld. Hebben jullie dit wel eens gedronken en vonden jullie het ook niet lekker?

9 Reacties op Vita Coco – natural coconut water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vier = tien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin