IMG_7576

Weleda is een bekend merk in Nederland en het bestaat al sinds 1921. De medewerkers waren geïnspireerd en gingen voor een betere wereld. Het begon met een farmaceutisch laboratorium met een eigen geneeskruidentuin en tegenwoordig is het wereldwijd en verkopen ze natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Weleda staat voor een aantal waarden namelijk: natuurlijk, gezond, veilig, eerlijk, menselijk, milieuvriendelijk en maatschappelijk betrokken. Ik heb veel over dit merk gehoord, maar zelf had ik er nog niets van. Van Jaspers oma kreeg ik een minisetje en in dit artikel ga ik het setje toelichten.

IMG_7581

Het setje bestaat uit een Body Wash en een Body Lotion in de Wilde Rozen variant. Meer heb je niet nodig voor onder de douche. De tubes geven aan dat de producten je gaan verwennen onder de douche en dat is een mooie belofte. De tubes bevatten beiden 20 ml en dat is een mooie hoeveelheid voor een minisetje. De verpakkingen vind ik erg leuk. Je ziet dat ze bij elkaar horen, maar toch zijn er veel verschillen.

Dit setje verzacht en maakt de huid gladder. ‘Verwen je zintuigen met de delicate geur van de wilde roos. Zij ondersteunt de natuurlijke huidbalans, werkt harmoniserend en maakt de huid glad en fluweelzacht. Daarom is de roos ideaal voor de verzorging van de normale tot droge huid.

IMG_7592

Mijn camera vind het lastig om substanties te fotograferen en daarom is het een beetje rommelig. Links zie je de Body Wash en rechts de lotion. Het valt mij gelijk op dat de producten erg luchtig zijn en dat is altijd wel een pluspunt, want zo kan je het beter uitsmeren. De geur is heel natuurlijk en het ruikt heel zacht en lief en ruikt natuurlijk naar wilde rozen.

Nu is natuurlijk de vraag of het mijn huid inderdaad zacht heeft gemaakt. Ik heb van mezelf een kurkdroge huid en na het douchen waren mijn benen wel heerlijk zacht en glad, maar na een uur of twee werden ze weer droog. Het hydrateert dus niet al te best, maar het kan ook zijn dat ik het gewoon nog even wat langer moet gebruiken.

IMG_7586

Ik kreeg dus een minipakketje en zo kwam het aan. Ze zaten natuurlijk wel echt in het doosje, maar voor de foto zag dit er wat leuker uit. De prijs van dit setje kan ik niet terugvinden maar de prijzen liggen rond de €7,99 voor een tube van 200 ml. Dat vind ik een redelijke prijs en ook omdat ze geheel natuurlijk zijn.

Ik ben wel te spreken over de producten van Weleda en misschien moet ik eens een gezichtscrème kopen, want mijn gezicht mag ook wel wat verzorging gebruiken. Om te kijken waar Weleda te koop is, kan je hier kijken. Ik vond het erg leuk om eens met een nieuw merk in aanmerking te komen. Hebben jullie ervaring met Weleda?

9 Reacties op Weleda – Wild Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie + = zeven

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin