untitled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als ik met mijn vriend afspreek, weten we eigenlijk niet wat wij moeten doen. We zitten dan maar een beetje thuis en verder doen wij eigenlijk niets. Soms spelen we een spelletje op de computer, maar dat zijn niet echt de dingen die ik het liefst doe. Ik ging daarom op onderzoek uit om voor weinig geld iets leuks te kunnen doen met je vriendje.

Je kan naar het strand en daar een strandwandeling maken, maar als het wat warmer is, kan je natuurlijk ook lekker zwemmen in de zee. Romantisch hand in hand lopen of lekker romantisch het water in. Je kan het zo spannend maken als je zelf wil. Ik ben echt een waterratje, dus mij zal je vaak in het water zien. Als je op het strand gaat zonnen kunnen jullie elkaar heerlijk insmeren. Ik woon in het midden van het land, dus alleen het reizen kost geld, maar voor de rest is het over het algemeen gratis.

Ik ging laatst met mijn vriend naar het circus of tenminste naar de dieren kijken. Ik voel me dan herboren als ik die dieren zie en ik lijk dan wel op een klein kind. Samen naar de kinderboerderij en koeien aaien vind ik ook geweldig om te doen. Samen de liefde delen met geiten en koeien en kippen etc. Het is misschien voor de iets jongere stelletjes onder ons, maar ik vind het niet kinderachtig. Ik ben echt een dierenmens en ik houd ervan om met ze te knuffelen.

Ik vind filmen heel leuk en heel toevallig mijn vriend ook. Zo kunnen wij elkaar helpen met settings en met het scherpstellen van de camera. Samen naar buiten gaan en bijvoorbeeld een outfitvideo opnemen, voor mij dan. Je kan dat natuurlijk ook combineren met een wandeling maken of picknicken in het bos. Dat laatste is ook een erg leuk ding en eigenlijk iets wat ik nooit doe. Ik zie het eigenlijk alleen in films en zelf neem ik daar de moeite niet voor. Daar moet ik wel verandering in brengen.

Als je toch thuis wil blijven kan je ook ‘nieuwe’ dingen samen doen. Ga een keertje samen wat koken of bakken en samen iets maken. Het opeten is dan natuurlijk het aller-leukst. Je kan simpel koekjes bakken, maar je kan ook een nieuw recept uitproberen. Als je er maar plezier bij hebt. Samen gaan voor een mooi en natuurlijk lekker resultaat. Je kan natuurlijk ook samen gamen of een filmdagje houden in bed of andere romantische dingen in bed uitspoken.

Jullie voelen hem vast aankomen, want dit lijstje is nog lang niet genoeg. Wat doen jullie graag met je liefde en zijn er nog dingen die jullie mij aanraden?

22 Reacties op What to do with your Boyfriend?

 • Leuk artikel, wat wij vaak doen, en ja wij wonen al 3jaar samen dat is misschien anders. Maar in de weekenden gaan we vaak uit eten, niet super goedkoop dat het niets kost. Maar we gaan ook regelmatig een pizza eten. Even lunchen. Samen koken of lunch maken. Dagje naar een stad, beetje shoppen, terrassen etc. Mn vriend heeft een zeilboot dus we gaan in de zomer vaak met de boot weg. Een stuk lopen in het bos en daarna ergens een kopje thee drinken. Samen film kijken, eten met vrienden thuis. Ja eigenlijk doen wij veel leuke dingen, maar zoals niet altijd heel budget. Maar ja als je allebei werkti dat ook anders denk ik.

 • Wat een leuk artikel, wij hebben ook van die verveel momenten hoor! Wij kijken vaak een film of serie. Wij gaan ook wel eens zwemmen of naar walibi (maar dat is op fiets afstand voor ons haha) (: Bakken is ook leuk samen <33!

 • Super leuk artikel! Goede ideeën voor mensen die een vriendje hebben! Ik heb er helaas nog geen! :c

 • naar atractie parken gaan of kermissen is altijd leuk om een beertje te krijgen <33

 • Leuk! Lijkt me lekker om straks als het mooi weer is ergens naar toe te gaan met een volle mand eten en dan lekker leren en eten.

 • Als ik samen met m’n vriend ben vervelen we ons ook best vaak, haha 😛 We gamen wel vaak en kijken ook vaak samen series en films :) En we gaan ook wel vaak dagjes weg dus dat is ook wel leuk 😀

 • Hele leuke tips! Nu moet ik nog een vriendje vinden haha 😀

 • ahhh wat een leuk artikel!!! picknicken lijkt me ook wel heel romantisch hihi of gewoon lekker een filmpje kijken!

 • Schattig artikel. Ik verveel me eigenlijk nooit, terwijl we ook alweer een jaar samenwonen!

 • Leuke tips. Gelukkig verveel ik me nooooit met mn vriendje maar we hebben ook maar heel weinig tijd samen :(

 • Ik woon al een poos samen, dus voor mij is het iets anders.. maar we koken vaak samen, huren een filmpje, samen even koffie drinken in het centrum of samen sporten!

 • leuk, ik denk dat ik daar wel iets aan heb als ik ooit een vriendje krijg :)

 • Als ik bij mijn vriendje ben kijken we meestal een film, spelen we een spel op de xbox of maken we muziek. De dingen die we doen hoeven niet echt speciaal te zijn, zolang ik ze met hem doe is het leuk. Koken bijvoorbeeld, of in bad gaan – dat soort dagelijkse dingen zijn veel leuker als je ze samen doet. Daarom denk ik dat vriendschap ook belangrijk is in een relatie; je moet meer te doen hebben samen dan alleen maar zoenen en knuffelen. Hoewel dat ook belangrijk is!

 • Ik heet eigenlijk geen Simond, maar Simone…. 😡

 • Leuke tips! Wij gaan vaak wandelen met onze hond, of horrorfilms kijken 😉

 • Uuuh, jhaa
  Wat ik doe?

  Mijn vorige vriendje is vreemdgegaan (18)
  Maar mijn niwue vriend is veel leuker.
  Hij gaat afentoe wel wat ver, maar dat maakt niet uit.
  Tenslotte moet ik het uiteindelijk ook eens doen.
  1 x hebben we het gedaan.
  Meestal liggen we samen op de bank.
  Hij is ook 18 net als ik.
  En soms kijken we een film.
  Wat we vaker doen is naar het strand.
  Afentoe slapen we bij elkaar, maar niet echt dat we heel druk doen bij elkaar snap je?

 • Hij is ook echt vet lief!!

 • Omg Chanel, doe je dat echt??

 • Ik heet in het echt Ik. Ik schaam er ervoor :(

 • Leuke tips! Wij wonen al een tijdje samen, dus dan is samen op de bank hangen in de avond erg fijn ;).. Jammer genoeg houd mijn vriendje niet van outfit post opnemen, daar heb je geluk mee :)!

 • Zo herkenbaar! Toen ik nog niet samenwoonde met mijn vriend, wisten we op de duur ook niet meer wat te doen. Een avondje cinema, eens gaan eten… maar dat kun je ook niet blijven doen natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik het veel leuker vind nu we samenwonen. Je hoeft niet meer ‘af te spreken’. Uiteraard is het wel fijn om af en toe nog iets buitenshuis te doen maar dat hoeft zeker niet meer iedere week. Fijn artikel! x

 • Met je bf gaan schaatsen is ook erg leuk en romantisch. Je kunt natuurlijk ook een dagje naar de dierentuin, of koop kaartjes voor zijn favo sport. Je kunt ook waardebonnen maken op paint en die aan hem geven. Word vaak wel gewaardeerd!
  Succes er mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − = zeven

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin