IMG_5353

Ik ben nog steeds bezig om te kijken naar de perfecte lipstick voor mij. Vorige keer reviewde ik over een Sleek lipstick, maar die was iets te roze en neigde naar lila. Jullie meningen waren er over verdeeld. De één vond hem erg goed staan en de ander vond hem wat te licht. Bij Beauty and Suits kreeg ik een goodiebag er daar zat een mooie lipstick in. Het is een lipstick van Yves Rocher en draagt de naam 13. Rose Somptueux.

IMG_5335

De kleur komt hier niet goed overheen, maar de verpakking is onwijs chique. Het was wel moeilijk te fotograferen, omdat het zo weerkaatst. De verpakking is dus goud en heeft een apart figuur. Mijn complimenten! Ik houd van producten die wat duurder ogen, hihi.

IMG_5345

De kleur is donker roze en bij blanke dames staat deze kleur super mooi. Natuurlijk was ik ook erg benieuwd naar hoe deze kleur mij zou staan. Het is wel een erg gewaagd kleurtje. Ik heb nog niet zoveel lipsticks, maar deze vind ik wel de mooiste. De verpakking is geweldig en ik heb vertrouwen in de kleur.

IMG_5355

Op de eerste foto zagen jullie de kleur al op mijn lippen en stiekem heb ik die foto als eerste gedaan, omdat ik mezelf daar erg mooi vind. Op de foto hierboven heb ik dus de lipstick op. Ik heb erg veel velletjes op mijn lippen, dus vandaar dat mijn lippen niet helemaal glad zijn. De kleur vind ik erg gewaagd, maar wel erg mooi. Ik moet er erg aan wennen, maar het gaat ermee door. De substantie is erg goed en het dekt ook perfect. De lipstick glijdt lekker over de lippen. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik deze lipstick geweldig vind. Ik zou hem vaker willen dragen, als ik ermee de deur uit durf dan. Ik moet er nog even aan wennen, maar ik ben er erg blij mee! Wat vinden jullie van deze kleur en staat hij mij goed?

 

16 Reacties op Yves Rocher – Rose Somptueux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes × = twaalf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin