IMG_0225

Voor mijn verjaardag heb ik van Iris en Isabella neusstrips en gezichtstrips gekregen van Essence. Ik houd van neusstrips van de Action, maar van Essence heb ik het nog niet geprobeerd. Ik kreeg er ook gezichtstrips bij en die heb ik nog nooit geprobeerd. Dus bij deze ga ik ze voor jullie testen, met mijn super sexy gezicht, hehe.

IMG_0227

Eerst de gezichtstrips want daar ben ik erg benieuwd naar. Er zitten er drie in het pakketje en het is een TOP product, dus het is veelbelovend. Ze halen je mee-eters uit je gezicht. Eerst dacht ik dat het een doekje was voor op het hele gezicht, maar het zijn twee driehoekjes.

IMG_0236

Zoals ik al zei, zijn het twee driehoekjes. Waar moet ik die plakken? Tussen mijn wenkbrauwen en onder mijn onderlip. Jullie zien straks een foto waar ik het demonstreer. Het verbaasde mij hoeveel mee-eters deze dingen op de plekken weghaalde. Je moet eerst je gezicht goed reinigen en nat maken, want anders plakken ze niet.

IMG_0231

En hier mijn geweldige neusstrips. Als ik een product geweldig vind, zijn het wel neusstrips. Die dingen halen zoveel mee-eters uit mijn neus. Ook in dit pakketje zitten drie stuks. Je kan er aardig lang mee doen, want ik gebruik ze denk ik een keer in de maand.

IMG_0235

Zo ziet de neusstrip eruit. Hij ligt eigenlijk op zijn kop, want de bovenkant moet op het puntje van je neus. Mijn neus is iets te klein voor dit product, want hij plakt niet helemaal op mijn neus. Ik laat straks een foto zien. Alle neusstrips hebben dezelfde vorm, zowel van de Action als van Essence.

IMG_0238

Fucking sexy, hehe. Mijn gezicht is nog erg nat, maar dit is het resultaat hoe je ze op je gezicht moet plakken. Zoals ik al zei, is de neusstrip iets te groot. Je moet ze er 10 minuten op laten zitten en dan er voorzichtig af trekken. Je ziet, als het goed is, allemaal vieze zwarte spikkeltjes erop. Maar dat heb ik jullie bespaard.

De strips zijn te koop bij het Kruidvat. Gebruiken jullie ook strips of hoe halen jullie mee-eters weg?

2 Reacties op Face and nose strips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven + zes =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin