IMG_0294

Vandaag ga ik het hebben over deze twee mooie Jumbo Eye Pencils van NYX. Dit zijn mijn eerste producten van NYX en ik ben zwaar onder de indruk. De groene heet “624A Rocky Mountain Green” en de paarse heet “618 Purple”. Ik vind het altijd erg leuk dat producten namen hebben, maar de naam van Purple is niet echt verrassend.

IMG_0298

Het zijn potloden die ja als eyeliner, oogpotlood en als oogschaduw kunt gebruiken. Ik heb twee opvallende kleuren gekozen, omdat ik altijd maar grijp naar donkere en subtiele kleurtjes. Dit zijn ook geen lichte kleurtjes, maar wel lekker opvallend. Ik had nog een kadobon van de Douglas en daar had ik ze gekocht.

IMG_0299

Zo zien de kleurtjes eruit. De paarse oogt in de verpakking naar donkerblauw, maar het is echt paars. De dekking is erg goed, want dit is een lijntje. Het voelt niet al te hard aan, maar ook niet te zacht dat je potlood breekt, wat ik stiekem had verwacht. Er zit een mooie shimmery glans in en daar houd ik van.

IMG_0308

Dit is Purple en hij is echt heel opvallend. Ik heb hem als een eyeliner en als een oogpotlood gebruikt, zodat jullie goed de kleur kunnen zien. Ik heb vaak het probleem dat ik, met een donkere huid, vaak problemen krijg met kleurtjes op doen, maar nu had ik geen problemen.

IMG_0305

Dit is Rocky Mountain Green en ook deze is super opvallend en dekt prima. Excuses voor mijn niet nette wenkbrauwen, want die ben ik stomweg vergeten te doen. Maar hey, het gaat om het idee.

Ik zou ze niet gaan gebruiken voor overdag, maar wel voor een feestje of een ander opvallend event. Als oogschaduw zou ik het misschien wel durven, maar dan wel subtiel met een ander licht kleurtje erbij.

Ze waren 5,06 euro per stuk en ze zijn te koop bij de Douglas, maar niet in alle filialen. Wat vinden jullie van de eye pencils van NYX?

4 Reacties op NYX Jumbo Eye Pencils

  • Ik vind ze ontzettend mooi! Heel goed gepigmenteerd en glitters, tsja past toch ook helemaal bij de tijd van het jaar ;-)!! Ik vind beide kleuren je prachtig staan, past heel mooi bij je huidskleur. Ik vind bij mijzelf het altijd heel lastig qua kleuren op mijn ogen. Ik heb zo’n lichte huidskleur en ik vind heel veel kleuren helemaal niet staan.. Heel jammer! Ik vind ze trouwens absoluut niet duur :)! Misschien een leuk cadeautje voor de kerst, ik ga binnenkort eens bij Douglas kijken!

    Liefs Rosie

  • Waauw die paarse staat echt prachtig bij je huid/oogkleur! Bij iets donkerdere meiden zoals jij zijn dat soort felle kleurtjes echt geweldig (:

  • Ik vind ze echt super mooi en ga zodra ik in HC ben er direct 3 kopen iig een bllauwe erbij. Thanks voor je goeie tips Asley en jouw site ziet er super uit, knap gedaan

  • Die kleuren staan je echt heel goed vooral omdat je mooie donkere ogen hebt! Ik wist niet eens dat je die bij de douglas kon halen, dacht alleen via internet! Maar gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− drie = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin