2010-toyota-aygo-black_600x0w

Mensen vragen soms aan Jasper en mij wat voor auto wij later zou willen kopen. Nu is het antwoord wat moeilijker te kiezen of te bedenken.  Dat komt in eerste instantie door Jaspers fietskundigheid, of überhaupt zijn rijkunsten. Als hij namelijk fietst dan gaat het al meteen fout; hij kan geen rechte baan houden, noch kan hij continu zijn focus op de weg houden. Hij heeft een heel dromerig hoofd en een ietwat slordige inschatting over de omvang van zijn rijtuig, dus hij is bang dat hij van het autorijden ook niet veel gaat maken. De theorie zou hem waarschijnlijk wel lukken, maar vooral die praktijk lijkt hem pittig. Gelukkig ben ik er nog en ga ik later voor mijn rijbewijs.

Het lijkt ons namelijk heel handig om overal heen te kunnen gaan, zonder te hoeven lopen of afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Ook is het goedkoper dan met het OV. Jasper is, namens zichzelf, een gevaar op de weg, dus hij wil op dit moment nog niet zijn rijbewijs halen, maar ik wel! Ik ga waarschijnlijk dit jaar beginnen met lessen, zodat ik op mijn 21ste een autootje kan kopen.

Wat voor auto ik wil kopen, weet ik nog niet precies, maar als ik al het geld op de wereld had, koos ik voor een Volkswagen Beetle, nee, niet de kever, maar die nieuwe ronde variant. Het is een kleine auto dus bestemd voor kleine mensen, zoals ik. Jasper kan altijd mee op de passagiersstoel, of anders in de kofferbak, haha. Ik heb hem altijd al leuk gevonden, de mooie ronde vormen, de behendigheid van een klein autootje, prachtig! Je kon hem zelf bij A2 Racer gebruiken, dus ik kocht ook nooit een andere auto dan die Beetle, want hij was ook goed genoeg om mee te winnen, dat was ook een pluspunt.

De Beetle is jammer genoeg niet voor ons budget weggelegd, maar er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden, zoals een Toyota. Op het plaatje hierboven zie je een voorbeeld van een auto die ik zou willen hebben, de Aygo Black. Daar heb je ook veel kleine auto’s te vinden. Het is voor mij van belang dat ik bij de pedalen kom, want met een grote auto is dat nog maar de vraag. Als je op Youtube ‘Aygo Black’ invult krijg je mooie filmpjes te zien van de auto.

Het is een keer een ander artikel geworden dan normaal. Hoop niet dat jullie het erg vonden, maar op dit moment houdt dit mij bezig. Wat voor auto hebben jullie of hebben jullie er één op het oog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven + drie =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin