ja

Een keertje een face of the day! Ik vind het altijd erg leuk om zulke artikeltjes van anderen te lezen en ik had gisteren zo veel tijd in mijn look gestoken, dat ik hem wel zou moeten delen met jullie. Ik ben er ongeveer een half uur mee bezig geweest met veel geklieder, maar hey, het resultaat mag er wezen.

nee

Zoals jullie kunnen zien, heb ik veel leuke en kerstige kleurtjes aangebracht. Een koper kleurtje, een groen kleurtje, paars kleurtje, bruin kleurtje en om hem af te maken een zwart oogpotlood.

IMG_0412

Eerst deed ik oogschaduwbasis op van Essence op mijn gehele ooglid en in mijn arcadeboog. Vervolgens deed ik licht paars in mijn binnenste ooghoek en deed ik een koper kleurtje in het midden. Daarna maakte ik hem een beetje smokey door met een bruine kleur in mijn arcadeboog te gaan. Ook onder het oog deed ik een beetje het koperen kleurtje. Daarna deed ik oogpotlood op, maar ik wilde hem nog iets meer kerstelijker, dus gebruikte ik mijn groene eye pencil voor meer uitstraling. Tot slot mascara en blush op en dat was het.

IMG_0411

De producten die ik heb gebruikt:
Oogschaduwbasis – Essence
Mascara – Catrice
Oogschaduws – Qiaoyan
Eyepencil – NYX
Oogpotlood – Essence
Blush – Mac
Lipgloss – Rimmel London

Ik ben erg tevreden over dit resultaat en ik kreeg er veel leuke reacties op! Wat vinden jullie van mijn face of the day?

7 Reacties op Face of the day #Christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie + een =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin