IMG_6298

In de VipBox zat dit doosje en het is een lipstick. Het merk is Bellapierre Cosmetics en dat is een onbekend merk voor mij. Het is een merk dat mooie minerale make-up maakt. Ze zijn gemaakt van minerale pigmenten, ijzeroxiden en antioxidanten zoals vitamine C en vitamine E. De lipsticks zijn vrij van parabenen, lanoline en bismuth oxychloride. Het beschermt ook je lippen, want er zit SPF in. Verder zijn ze niet-synthetisch en hebben ze een langdurige kleur. Dat klinkt erg goed!

IMG_6313

De lippenstift is knalrood en die kleur staat mij helaas totaal niet, tenminste dat denk ik. De verpakking vind ik wel erg mooi en het ziet er niet goedkoop uit. De naam van deze lipstick is Ruby en ik vind de naam echt passen. Bij Ruby denk ik gelijk aan rood, vraag me niet waarom.

IMG_6323

Ik kon niet wachten om de kleur uit te proberen en wat smeert hij fijn uit. Je moet wel een paar lagen opdoen om een heel mooie rode kleur te krijgen. Hij staat mij niet heel lelijk, maar mooi vind ik het ook niet. Hij trekt niet in de lijntjes en dat is een pluspunt. Mijn bovenlip is in het echt donkerder dan mijn onderlip, maar met deze lipstick valt het niet zo op en zijn de kleuren bijna hetzelfde. Hij is erg romig, maar je voelt niet echt dat je iets op je lippen hebt. De textuur is geweldig.

IMG_6303

Het is heel jammer dat het mijn kleur niet is, want ik ben wel enthousiast geworden door de werking. Hij blijft ook aardig lang zitten en de kleur vervaagt niet. Na wat gegeten te hebben, moet je hem wel bijwerken, maar een stevige babbel of een glas drinken overleeft hij. Het is wel een prijzig merk, want deze lipstick kost €17,95. Kenden jullie dit merk al?

6 Reacties op Bellapierre Cosmetics – Ruby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie × = eenentwintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin