large (2)

Ik had vorig jaar een lijstje gemaakt met dromen en doelen voor 2013 en daar ben ik nog niet op teruggekomen. Het leek me een leuk moment om die even te bespreken en om een nieuw lijstje te maken voor 2014. Ik heb best veel bereikt in 2013 en hopelijk gaat het mij ook in dit jaar lukken. Doelen die ik niet bereikt heb, neem ik gewoon mee naar dit jaar. Ik had ook niet verwacht dat ik alles zou halen, dus vandaar. Ze zijn realistisch dus waarom ook niet?

Dromen en doelen voor 2013

– Een boek uitgeven
– Schooljaar netjes afronden
– Op vakantie gaan met een vriendin
Naar de Filipijnen
– Een vriendje
Iets voor India doen
– Sparen
Beugelloos worden
– Meer dingen ondernemen
– Perspakketje krijgen
– 500 Abonnees op YouTube

Dat was mijn lijstje voor 2013. Het waren elf doelen en ik heb er zeven gehaald. Ik ben daar erg tevreden mee. De doelen die ik niet bereikt heb, heb ik blauw gemaakt. Ik wilde ze eerst rood maken, maar rood staat alsof het slecht is. Naar de Filipijnen gaan was niet gelukt, omdat mijn stiefmoeder zwanger is. Iets voor India doen, is niet gelukt omdat ik nog niet een plan heb wat ik voor ze zou kunnen doen. Beugelloos worden is ook nog een punt waar ik zelf niets aan kan doen. Ik heb hem nu al meer dan twee en een half jaar maar in 2014 gaat hij er zeker uit. Mijn boek uitgeven wil ik nog steeds doen, maar ik vind het erg lastig om het laatste stukje te schrijven. De dingen die ik wel behaald heb, die heb ik beschreven in het artikel van 1 januari.

large (3)

grapje, het is geen schrikkeljaar, maar vond de quote mooi!

Dromen en doelen voor 2014

– Naar de Filipijnen
– Iets voor India doen
– Beugelloos worden
– Mijn boek uitgeven
– Naar Amerika gaan
– Producten van Bath and Bodyworks krijgen
– 5.000 Abonnees halen?!
– 500 volgers op Bloglovin?!
– Elke week een video uploaden
– Elke dag een artikel online zetten
– Veel liefde geven en krijgen
– Meer boeken lezen
– Veel spontane en gekke dingen ondernemen
– Afvallen en meer sporten
– Broertje in mijn armen houden
– Diploma halen natuurlijk

Dat was zo’n beetje mijn lijstje. Ik wil niet te veel druk op mezelf leggen, maar bijvoorbeeld 5.000 abonnees vind ik wel erg veel, maar ik ga het proberen. Zo ga ik waarschijnlijk ook meer video’s maken van betere kwaliteit. Wat ik al zei; de doelen die niet behaald waren neem ik gewoon weer mee het nieuwe jaar in. Het voelt totaal niet als falen, maar als iets wat ik nog steeds kan proberen. Ik ga sowieso naar Berlijn met school, DYTG9, Beautygloss Party en er komen nog veel meer leuke dingen op mijn pad naar 2015. Hebben jullie nog dromen en doelen voor 2014?

8 Reacties op Dromen en doelen voor 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven × drie =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin