IMG_7301

Bij de Etos zag ik laatst deze prachtige blush liggen en ik vond hem heel apart omdat hij niet normaal roze is. Ik swatchde hem in de winkel en toen was ik verrast en nam hem mee naar huis. Hij verraste me door haar glans en het leek mij de ideale kleur voor de feestdagen. Je had niet alleen een blush van deze, maar ook een heel aparte bronzer, maar die had ik niet meegenomen omdat ik nooit een bronzer gebruik. Vandaag neem ik deze prachtige blush eens onder de loep.

IMG_7292

De verpakking is gewoon rond en hij is makkelijk om mee te nemen in je tas, want je voelt hem gelijk zitten. Misschien niet heel praktisch, omdat hij best groot is. Hij is 14 gram en dat is in vergelijking met andere blushes erg groot. Dit is sowieso mijn grootste blush in mijn stash. Je ziet ook heel mooi dat het een bolle blush is en dat vond ik ook erg grappig om te zien. Het lijkt een beetje op een aardbol.

IMG_7280

Hier zie je de kleuren erg goed en het patroon sprak mij ook erg aan. Hij glanst ook erg mooi en ik kan er heel lang naar kijken. Ook het patroon lijkt op een aardbol. Roze is zee en het gouden land. Ik vond het bijna zonde om met mijn vinger door de prachtige blush te gaan, omdat ik bang was dat ik het patroon eraf haalde. Dat is gelukkig niet het geval en alles blijft mooi op zijn plek.

IMG_7310

Als je hem swatcht ziet het er zo uit. Links heb ik hem alleen door het roze gehaald en rechts alleen door het goud. Het pigment is niet heel denderend, maar dat verwacht ik ook niet van een blush. Je wilt een blush natuurlijk wel subtiel aanbrengen. In het roze zit minder glans dan op het goud. Dat voorkomt dat je geen discobal wordt.

Naamlooos

En als laatst op mijn wangen. Jullie konden hem al voorbij zien komen in mijn video van laatst. Als je goed kijkt zie je gouden glitters zitten. Het is best subtiel, maar het is wel aanwezig. Ik vind de blush erg leuk en het geeft wat leuks aan mijn look. Het is niet een blush die ik dagelijks zou gebruiken, maar gewoon voor leuke en bijpassende dagen.

Dit is mijn eerste beautyproduct van de Etos die ik zelf heb gekocht. Hij kostte ongeveer vijf euro, maar ik weet niet of hij nu nog te koop is, omdat hij uit een Limited Edition komt. Ik ga nog veel gebruik maken van deze blush, maar wat ik al zei; niet voor dagelijks. Wat vinden jullie van deze blush?

13 Reacties op Etos special blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven × = veertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin