collage

Tweeduizenddertien is voorbij. Het was een heel mooi en liefdevol jaar. Ik heb mezelf ook beter leren kennen en ik heb meer dingen ondernomen. Ik had vanaf het begin van het jaar een lijstje bijgehouden met allemaal leuke dingen die ik gedaan had per maand. Daar heb ik nu een mooi verslagje van gemaakt. Zelf vind ik het altijd leuk om dat terug te lezen, maar om het met jullie te delen is natuurlijk ook leuk. Ik heb heel erg genoten van dit jaar en hopelijk word 2014 nog beter!

januari

Ik ging voor het eerst alleen uiteten met een vriendinnetje bij Kimono en dat was ons heel goed bevallen. Kimono is een heerlijk restaurant met een aparte sfeer en je zit minimaal drie uur aan tafel. Je krijgt een zesgangendiner voor ongeveer 20 euro. Ik kreeg ook een betere band met Jasper en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor. Ook kreeg ik 100 abonnees en daar was ik heel blij mee.

februari

Ik hield een winactie op mijn blog en YouTube omdat ik bijna de 200 abonnees had gehaald. Heel veel mensen deden eraan mee en wat kreeg ik super leuke reacties van jullie. Ik ging ook naar de huishoudsbeurs in Amsterdam, ging een dagje shoppen in Antwerpen, ging glowgolfen op een feestje en ging met Jasper naar de film Koning van Katoren. Helaas gebeurde er in deze maand ook het ongeluk van Jaspers moeder waar ik erg veel verdriet van had en waar ik veel traantjes voor heb laten vallen.

xCollage

maart

De Dutch YouTube Gathering was er weer en dit was de achtste editie. Ik ben er bijna bij allemaal geweest en ik geniet er nog steeds erg veel van. Ik werd ook een aantal keer herkent en dat was ook super leuk. Ze wilden met mij op de foto en ik mocht zelfs op iemands shirt schrijven. Ik werd ook uitgenodigd voor Webshop Till You Drop en dat vond ik ook erg leuk. We kregen gratis kaartjes en daar ging ik heen met Iris en daar kocht ik een aantal geurkaarsen. Ik ging ook voor het eerst alleen naar de dokter en ik ging aan de pil. Ik kreeg voor het eerst spullen thuisgestuurd voor mijn blog en ik ging uiteten met een vriendinnetje bij Sushi Today. Ik ging ook met mijn familie bowlen, waar ik overigens laatste werd, oeps. Als laatst gingen Iris en ik naar Duitsland op Goede Vrijdag om te shoppen, maar de winkels waren dicht, dom. Toen reed ze tegen een auto aan en toen kregen we een boete in Duitsland.

april

Ik ging samen met Melissa, Manon en Marissa naar de Beautygloss Party en dat was heel gezellig. Ik kende de meisjes niet erg goed, maar we konden het gelijk goed met elkaar vinden. Ook haalde ik 500 abonnees en daar was ik heel trots op. Mijn vader werd 50 en we gingen uiteten bij Vandaag. Ik ging ook voor het eerst bij Jasper slapen en dat was erg spannend.

rhw

mei

Ik werd uitgenodigd voor Beauty & Suits en dat was een erg leuk event. Er werden veel dingen uitgelegd over hoe je groter kan worden op YouTube en we kregen een leuke goodiebag mee naar huis. Ik ging ook een dagje naar Utrecht om Teske en Saske aan te moedigen voor de YouTube Battle. Ook leerde ik in deze maand een beetje coderen en veranderde ik mijn layout. Ik sprak weer eens af met mijn favoriete nicht waar ik al een tijdje, een jaar of zes, geen contact meer mee had. Ik ging naar de Magnumstore in Amsterdam met Iris en daar at ik mijn favoriete ijsje ooit, mierzoet! Ik sprak met Melissa af in Haarlem en we gingen samen eten en er was een eventje bij de BodyShop. Ook hoorde ik deze maand dat ik zus werd.

juni

Ik ging naar de D is for Furtjuh meeting en daar leerde ik leuke mensen kennen. Ik ging ook naar de liveshow van de YouTube Battle en ook daar leerde ik weer super leuke mensen kennen. Ik had ook mijn eindgesprek op stage en dat ging matig, maar ik ging over. Ze waren erg blij met mij op stage.

juli

De laatste dagen op stage waren aangebroken en hoewel ik had verwacht dat ik het heel moeilijk zou vinden, viel het erg mee. Ik mocht zorgeloos over naar het laatste jaar en Jasper haalde zijn diploma en ik ging mee naar zijn uitreiking. De zomervakantie brak aan en ik ging naar Duinrell en Moviepark met Jasper en dat was erg spannend en leuk. Ook ging ik een Fish Spa doen in Amersfoort en dat was heel vreemd.

fgCollage

augustus

Dit was de maand dat ik alleen op vakantie ging met Iris. We gingen een weekje naar Turkije en ik heb daar heel veel gezwommen in de zee. Ik ben echt een waterratje en voor mij is dat geweldig. We gingen ook naar Pamukkale en dat was een heel bijzondere ervaring. We gingen een Daily Boat Trip doen en dat was een mooie tocht, alhoewel ik wel erg misselijk werd. We gingen ook vaak in de avond nog zwemmen en dan waren wij de enigen. Verder heb ik heel lieve mensen ontmoet en werden we heel vaak aangekeken. Toen we weer teruggingen naar Nederland wachtte Jasper mij op in Utrecht en toen ging ik huilen in Jaspers armen midden op centraal station. Ik ging naar de Baywatch Party en daar ontmoette ik Erika Eleniak. Ik ging naar een John Beerens Bloggers Event en dat was een super leuke dag en daar ontmoette ik ook weer super leuke mensen. Ik ging ook shoppen in Oberhausen en dat was erg gezellig en leuk. Ook ging ik met Jasper een dagje shoppen in Amsterdam en een ijsje halen bij de Magnum Store waar een vogel op mijn ijsje ging poepen. Ook ging ik met een meisje die mijn video’s kijkt op YouTube afspreken. Ze had ook geurkaarsen van de Bath and Bodyworks voor me meegenomen <3. Als laatst ging ik naar het zwembad met mijn moeder, stiefvader en zijn dochter en schoonzoon.

september

School begon weer en ik zat opeens in het laatste jaar van mijn opleiding. Ik ging met Iris uiteten bij Kimono en Sushi Today en daar hadden we ons volgegeten. Ik begon op mijn nieuwe stageplek. Ik ging voor het eerst naar Den Haag om daar les te geven aan alleen maar mannen en dat vond ik eerst erg vervelend, maar later werd het erg leuk en gezellig. Ik kreeg een nieuwe layout en ik ging voor het eerst twee nachten bij Jasper slapen. Ik ging weer eens naar de markt met Jasper en zijn familie en ik kreeg een heel mooie ketting van Jaspers oma.

oktober

In deze maand ging ik een aantal weekendjes van huis. Ik ging met de familie van mijn vaders kant een weekendje naar België en Jasper ging mee. We gingen naar een super mooi zwembad en er was een leuk klimgebouw en we gingen bowlen. Ik ging ook een weekendje met Jasper naar Amersfoort in een Van der Valk hotel en dat was erg chique. Ik kreeg ook mijn bloeddonortest en daar moest ik bloedprikken en dat was ook een spannende ervaring, omdat ik al een heel lange tijd geen bloed meer heb moeten prikken. Ik moest ook in mijn eentje les geven in Den Haag en dat kwam totaal onverwachts en toch had ik het geprobeerd en het lukte voor twee uurtjes. Ook kreeg ik van Teske twee kaartjes voor de CoolCat Party en daar ging ik heen met Iris. Ook haalde ik deze maand 1000 abonnees. Wie had dat gedacht?!

jgqa

november

In deze maand werd ik 19 en Jasper werd 18. Ik vierde Jaspers verjaardag en ik kreeg een fles wijn en heel veel liefde. Ik sprak weer eens af met een goede vriend van mij, Sebastiaan. We gingen samen lekker eten en dat was super gezellig. Mijn neef ging trouwen en daar was ik bij en dat was een heel mooie avond. Ik had een make-over bij de BodyShop en dat viel me een klein beetje tegen, maar het was wel leuk. Ook ging ik samen met een andere stagiair bedrijven benaderen in Rotterdam voor onze stage. Dat was erg leuk om te doen. Als laatst ging ik met Iris naar het verlaten ziekenhuis in België en dat was wel het hoogtepunt van de maand.

december

De laatste maand brak aan. De moeder van Jasper ging trouwen en dat was de dag waar ik al heel lang naar uitkeek. We gingen slapen in een kasteel en wauw. Ik kan volmondig zeggen dat dit de mooiste dag van het jaar was. Alles was perfect! Ik vierde verder eerste kerstdag thuis en de tweede bij Jasper thuis. Op derde kerstdag ging ik met Melissa uiteten bij een heel lekker restaurant en daar had ik me volgepropt met sushi. Oud en nieuw vierde ik gewoon thuis en toen werd het 2014.

Dit was mijn 2013 en ik wens jullie allen een heel fijn en gelukkig 2014! Hopelijk gaat 2014 ons weer wat moois brengen en winnen we de loterij, haha nee. Maar we gaan wel knallend 2014 in! Ik heb nu ongeveer 1500 woorden getypt, maar het was leuk! Wat was jouw hoogtepunt van 2013?

17 Reacties op Mijn 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vijf = dertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin