IMG_6919

Parels vind ik maar rare en bijzondere dingen. Een parel wordt gemaakt door bepaalde weekdieren en dat wordt opgevist om als sieraad te dienen. Hoe dunner de parel hoe mooier de glans. Meestal zijn parels rond, maar soms hebben ze ook een onregelmatige vorm. Traanparels worden het meest gebruikt als hangers en onregelmatige parels worden meer gebruikt in kettingen. Van mijn vader en stiefmoeder kreeg ik een poosje terug een setje parel oorbellen. Ik draag ze eigenlijk heel zelden, maar ze mogen wel even in het zonnetje gezet worden.

Omdat het echte parels zijn, ben ik er erg voorzichtig mee. De parel past bij bijna alle stijlen en je kan het met alles combineren. Persoonlijk vind ik parels wat chiques hebben en het geeft een mooi subtiel accent. Het is ook erg meisjesachtig en ideaal voor meisjes meisjes. Natuurlijk kan je zulke sieraden ook dragen met een nonchalant shirt en een zwarte leren jas.

untkoitled

Bij Mesenso.nl kan je over een aantal weken sieraden bestellen met parels die direct van de parelkwekerij komen. Mesenso heeft contacten over de hele wereld en daarom is de mogelijkheid om 60% te besparen. Ook hebben ze veel verschillende betalingsmogelijkheden en hebben ze een snelle verzending. Binnen 30 dagen heb je nog retourrecht, dus als het je niet bevalt, kan je hem altijd nog terugsturen, zonder betaling.

Ze bieden heel veel verschillende soorten parels aan, zoals Akoya-, Tahiti- en Zuidzeeparels. Wat je bij sieraden ook denkt, dat hebben ze. Ze verkopen kettingen, oorbellen, ringen, hangers, armbanden en bedeltjes. Ze hebben vier verschillende lijnen en zo kan je precies uitzoeken wat het beste bij je past. Ook hebben ze een adviespagina en daar kan je advies vragen voor welk soort parel bij je past en ze kunnen ook precies kijken wat je maat is.

IMG_6914

Ik ben erg verrast door de Nederlandse site van Mesenso en voor bijzondere gelegenheden ben ik wel van plan om iets aan te schaffen. Voor nu houd ik het nog even bij mijn pareloorbellen. Hebben jullie parelsieraden en hebben jullie daar een zwak voor?

14 Reacties op Parelsieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vier = dertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin