845572_Collage_di_Picnikghh

Ik zou maar gelijk met de deur in huis vallen, ik ben verliefd op Lita’s. Ik ben best klein en met Lita’s ben je wel gelijk 12 cm groter en daarom wil ik ze zo graag hebben. Ik heb wat inspiratie opgezocht en die wil ik met jullie delen. Lees snel verder!

De 26 jarige Chiara Ferragni combineert haar Lita’s heel stoer met een groene broek en een shirt. Haar outfit is best simpel, maar de kleur Lita’s en de broek vind ik zo leuk samen staan. Ik weet niet wat voor soort Lita’s het zijn, maar oh my wat zijn ze gaaf.

1945004_mån07

De 30 jarige Anna W uit Zweden heeft haar Lita’s heel schattig gecombineerd en het ziet er heel vrouwelijk uit. Haar bloemen blouse komt van Romwe en haar bloemen playsuit van de H&M. Daarbij draagt ze ook bloemetjes Lita’s en normaal zou ik dat erg druk vinden staan, maar omdat het best subtiel is, staat het super schattig. De sokjes komen trouwens van de Monki. Anna W, ik houd van je schattigheid, maar ik zou het zelf nooit zo dragen.

1009780_Desktop222

De 25 jarige Bonnie B heeft het heel schattig gecombineerd en het is draagbaar. Ze draagt een leuke bloemetjes rok en daarboven houdt ze het simpel. Daar heeft ze namelijk een grijs bloesje aan en die heeft ze in haar rok gestopt. In haar taille legt ze veel accent, doordat ze een riempje gebruikt. Verder draagt ze een sjaal en draagt ze een tas met zich mee. Het is best simpel, maar wel heel leuk.

2746860_open-uri20130102-594-1ju6qy8

De 16 jarige Jessica Christ uit Zwitserland heeft het ook heel schattig gecombineerd. Haar jurkje komt van de webshop A-game.de. Het jurkje vind ik echt ontzettend schattig en ze heeft het verder best simpel gehouden. Ik zou dit persoonlijk meer dragen naar feestjes, maar naar school of werk zou ik het niet doen.

1589063_we

Hier is weer Anna W, maar nu heeft ze het wat stoerder gemaakt. Haar hoed komt van de H&M en ik moet zeggen dat het Anna echt super goed staat. Haar kanten tuniek vind ik ontzettend gaaf en heel vrouwelijk. Ik vind het ook erg leuk dat ze haar Lita’s combineert met een ander soort kleur legging en die komt trouwens ook van de H&M. Ik houd van dit outfit!

1121293_213

Als laatste Shan S uit Japan en zij heeft super schattige roze Lita’s. Als je alleen naar de bovenkant kijkt, ziet het er erg zakelijk uit, maar zodra je ook haar benen bekijkt, is het heel schattig. Ik zou nooit op deze kleurencombinatie komen, maar ik vind het wel passend. Even een complimentje over haar hoed. Ze heeft er een bandje omheen en dat is rood, wit, blauw, te leuk!

Ik heb op Ebay Lita’s besteld, maar wel neppe hoor, haha. Ben zo benieuwd hoe ze mij zouden staan. Ik laat het jullie natuurlijk weten! Hebben jullie Lita’s?

15 Reacties op Jeffrey Campell Lita’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes × vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin