IMG_6952

Op het JohnBeerens.com event kreeg ik dit mooie dieprode lakje van het merk The New Black. We mochten allemaal een kleurtje kiezen en ik koos deze omdat ik het een heel bijzondere kleur vond en de finish zag er ook erg goed uit.

Wat JohnBeerens.com zegt over het merk: “The New Black is een innovatief, kwalitatief en hoogwaardig nagellak merk. The New Black staat bekend om het  vooruitlopen op de trends en het kiezen van de beste kleur combinaties. The New Black verkoopt haar nagellakken voornamelijk in sets, zodat thuis gemakkelijk een salon resultaat bereikt kan worden. The New Black lanceert de ene modieuze en hippe nagellakset na de andere. Of het nu de nieuwste ombré trend is of de typografie stickers voor op uw nagels.”

IMG_6932

Op deze foto heb ik twee laagjes gelakt en ik vind het alles behalve mooi. De dekking valt me tegen, de kleur is echt rood (niet dieprood) en hij is wat streperig. In het potje ziet hij er veel beter uit dan op de nagels. Ik had heel hoge verwachtingen van dit lakje, maar hij stelt me een beetje teleur. In het potje zie je mooie glitters zitten en die zie je op de nagels bijna niet meer terug. Misschien staat het met drie laagjes beter, maar dat betwijfel ik. Ik vond dit zo’n mooi en bijzonder kleurtje, dat ik er een beetje sprakeloos van was. Heb ik iets verkeerds gedaan? Hoe kan het dat het niet mooi is? Waarom is het resultaat niet zoals ik dacht?  Verder lees ik alleen maar goede reviews over de lakjes van The New Black, dus WAAROM?

IMG_6942

Zoals ik al zei, lees ik verder heel fijne en goede reviews over dit merk, maar misschien is dit precies een ‘minder goed’ lakje. Wat wel goed is aan dit merk is dat er geen schadelijke stoffen in zitten. De nagellak blijft wel een lange tijd zitten en dat is een pluspunt, want vijf dagen heeft hij overleeft. The New Black heeft verschillende collecties en daarmee kan je ze leuk combineren. Ook heeft The New Black nagellak speciaal voor de mannen, whut!? De nagellaksets zijn verkrijgbaar bij JohnBeerens.com en daar zie je ook de exacte prijzen. Hebben jullie ervaring met de lakjes van The New Black en wat vinden jullie ervan?

11 Reacties op The New Black – Nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf − vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin