IMG_6052

Ik hoorde al heel veel goeds over de producten van Pupa. Pupa is het make-up merk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingredienten en heeft een hoog pigmentgehalte. Het beloofd dus veel. Ik was er erg benieuwd naar en sinds kort heb ik een oogpotlood van dit merk. Het is een Pupa Multiplay Pencil en draagt de naam 09 Deep Black.

IMG_6047

Aan de linkerkant zit het oogpotlood en aan de rechter kant een sponsje. Het is een mooi zacht oogpotlood en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige ogen. Het is trouwens ook te gebruiken als eyeliner en als basis voor de oogschaduw.  Het sponsje is van latex en daar kan je goed mee vervagen. Zelf heb ik daar geen ervaring mee. Het oogpotlood laat zich gemakkelijk aanbrengen door de oliën die erin verwerkt zijn.

De laatste paar maanden kon ik geen oogpotlood meer dragen, zonder dat mijn ogen gingen irriteren. Ik weet niet waardoor dat kwam, maar mijn ogen waren heel erg gevoelig, terwijl ik daar vroeger nooit last van had. Ik was erg benieuwd of dit oogpotlood ook zou gaan irriteren, want ze geven aan dat het ook voor de meest gevoelige ogen geschikt is. Mijn verwachtingen waren echter heel laag, omdat ik dacht dat het echt aan mijn ogen zou liggen.

IMG_6288

Alles buiten mijn verwachtingen om. (deze foto heb ik gemaakt in de avond en had het oogpotlood al de hele dag op) Ik had helemaal geen last van irritatie bij dit potlood en was helemaal verrast. Wat is dit een super fijn oogpotlood. Hij blijft ook erg lang zitten en de pigmentatie is geweldig. Meestal houd ik het potloodje eerst in het vuur, zodat de pigmentatie beter wordt, maar dat is hier niet nodig. Het sponsje gebruikte ik niet toen ik het op mijn oog had, maar ik had het getest op mijn hand. Het vervaagde heel mooi en toen ik er met mijn vinger overheen ging, bleef het keurig zitten.

IMG_6043

Ik ben dus zeer onder de indruk en dit is vanaf nu mijn favoriete oogpotlood. Eindelijk weer een lijntje onder mijn oog kunnen aanbrengen, zonder irritatie. Ik heb hem in de kleur zwart, maar ze verkopen hem ook nog in 20 andere kleuren, dus variatie genoeg. Uiteraard verkoopt Pupa Make up ook nog andere producten van Pupa.  Kenden jullie deze webshop al en hebben jullie ervaring met de producten van Pupa?

12 Reacties op Pupa Multiplay Pencil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− vier = vijf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin