IMG_5220

Ik had laatst twee palettes gekocht van Sleek bij de Boozyshop en vandaag wil ik het au naturel palette aan jullie laten zien. Dit is het palette met de ‘draagbare’ kleuren. Ik denk trouwens dat i-Divine de collectie is. Ik had nog niets van Sleek en daar wilde ik verandering in brengen. Ik hoor altijd allemaal positieve reviews over de palettes, dus hier komt mijn, hopelijk, positieve review.

IMG_5219

Zo zien de kleurtjes eruit van het au naturel palette, wauwie. Wat ik erg leuk vond, is het plastic laagje waar alle namen op staan. Het zijn twaalf mooie kleurtjes en ze hebben allemaal wel iets bijzonders. Van links boven naar rechts onder: nougat, nubuck, cappuccino, honeycomb, toast, taupe, conker, moss, bark, mineral earth, regal en noir.

IMG_5213

De kleuren zijn prachtig en vooral de glitterkleuren vind ik heel bijzonder. De pigmentatie is perfect en dat komt niet zo snel voor bij oogschaduw. Het allermooiste vind ik mineral earth vanwege de diepzinnige glitters. Je kan nougat mooi gebruiken voor een highlither en noir voor een black smokey eye. Het zijn heel draagbare kleuren en dat vind ik ontzettend gaaf. Ik draag sowieso niet vaak oogschaduw, maar met dit schatje ga ik veel plezier hebben.

Wat ook erg handig is, is dat er een spons-applicatortje bij zit. Ik ben persoonlijk geen fan van spons-applicatortjes, maar voor op reis is het ideaal. Er zit ook een mega spiegel in en dat is natuurlijk ook erg praktisch. Het formaat is trouwens ook erg goed en makkelijk op te bergen in een toilettasje, mocht je weg gaan.

IMG_5206

Ik ben heel blij met mijn aankoop, want de pigmentatie is perfect, het formaat is perfect, de kleuren zijn draagbaar, je kan er diverse looks mee maken en de verpakking. Hoe leuk is de verpakking. Met allemaal gebroken kleuren erop en wauw. Ik zou het hoesje niet weg willen gooien en wat ik ook leuk vind, is dat de binnenkant van het kartonnetje roze is. Ik ben dus heel tevreden over dit palette van Sleek. Ik heb hem hier gekocht voor €10,00 en dat vind ik niet veel. Kenden jullie Sleek al en wat is jullie ervaring?

26 Reacties op Sleek i-Divine au Naturel palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht + acht =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin