Londen_AutoCollage

Wat droom ik toch van een reis naar Engeland. Het is iets waar ik nu nog alleen maar van kan dromen, omdat ik er gewoon het geld niet voor heb. Ik zou heel graag met een vriendin naar Londen willen, omdat ik  nog maar 18 ben. Ik ben zelf nog nooit in Londen geweest en ik hoor er zoveel leuke dingen over. Ik droom veel te veel en zelfs zoveel dat ik zelfs al planningen maak over wat ik allemaal wil doen. In dit artikel ga ik het hebben over mijn ideeën en planningen voor Londen.

Ik zou een dagje willen shoppen, want ja ik ben een shop meisje. Er is een mega Primark en wat houd ik van die winkel. Ook zou ik een bezoekje brengen aan Superdrug, Boots en Topshop want daar heb je veel make-up merken die ze in Nederland niet verkopen. Natuurlijk neem ik ook een kijkje bij de New Look, want dat is mijn lievelingswinkel naast Pull&Bear. Ik weet zeker dat ik met veel leuke spullen thuis kom. Ik vraag me nu al af hoelang mijn shoplog gaat worden als ik weer thuis ben.

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Vroeger vond ik Harry Potter niet leuk, maar nu houd ik van Harry. Er is een Harry Potter Studio Tour en wat zou ik daar graag naar toe willen. Ik ben altijd zo benieuwd hoe ze het achter de schermen doen. Alle kamers waar Harry is geweest, kan je daar in het echt bekijken. Je komt echt in een toverwereld terecht en dat is zo gaaf. Er worden ook speciale effecten uitgelegd en ik kan niet wachten om daarbij te zijn.

Ik ben een keer in Dungeon geweest in Amsterdam en in Londen bevindt zich er ook één. Ik ben benieuwd of ik die enger vind. Toen ik in Amsterdam ging was ik 13 en ik ben ook benieuwd of ik het nu ook nog eng vind, want ik ben wel wat gewend. Ook madame tussauds lijkt mij heel leuk om naar toe te gaan, want daar staan net wat andere poppen dan in Amsterdam, zoals 1D.

Het lijkt mij ook heel leuk om daar uit te gaan. Lekker veel drinken en dansen en natuurlijk gek doen. Ik weet alleen niet wat de grens is qua leeftijd 18 of 21. Als ik wat gedronken heb, ben ik gelijk een heel ander meisje. Ik praat met iedereen, maar dat doet iedereen wel haha. In een ander land uitgaan, is toch anders dan in Nederland. Ik zou wel voorzichtiger drinken dan hier, aangezien ik dan wel voor mezelf moet zorgen en het kost aardig wat geld.

Mijn Engels is niet op en top en dat is ook een reden waarom ik graag naar een Engels sprekend land wil. Zo ben je in de sfeer en ik weet zeker dat het dan beter gaat met mijn Engels. Ik heb een angst opgelopen voor Engels in de derde klas en alles ging wel goed, behalve spreken. Ik moet echt meer mijn best doen op dat gebied. Als je in Engeland wat wil vragen of je gaat inchecken, moet je wel Engels praten. Ik moet mezelf bewijzen, dat ik het echt kan.

Natuurlijk wil ik ook naar de Big Ben en de London Eye. Echt van Londen genieten en de typische kenmerken van Londen met mijn eigen ogen meemaken, de bezienswaardigheden. Op deze website zou ik deze reis kunnen boeken voor een fijne prijs. Zijn jullie wel eens in Londen geweest en wat raden jullie mij aan?

10 Reacties op Londen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes − twee =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin