untitled

Vrijdag ging ik met Iris naar de Magnum Store in Amsterdam en mag ik even zeggen dat ik nu al verliefd ben op deze store. Je kan hier zelf je ijsje laten maken en zelf kiezen welke chocolade je wil en welke toppings je er op wil hebben. Ik ben echt een chocolade meisje, dus ik had alleen maar chocolade toppings gekozen, maar je hebt ook de mogelijkheid om rozenblaadjes te kiezen of andere bijzondere dingen. Ik weet zeker dat ik vaker een ijsje kom halen, want ik ben verkocht. Ze kosten trouwens € 3,50, maar dat is het zeker waard. Willen jullie hier ook een ijsje halen of zijn jullie al geweest?

23 Reacties op Magnum Store Vlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× negen = tweeenzeventig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin