Hoi lieve dames en heren,

Zoals jullie hadden gezien heb ik een paar dagen achter elkaar niets op mijn site geplaatst. En in dit artikel wil ik het even uitleggen.

Sinds ik de video online had gezet waar ik mijn verhaal deed, kreeg ik zoveel lieve reacties. Iedereen zei ‘Respect’ en dat vind ik zo bizar. Ik was bezig om mijn verhaal in richtlijnen op te schrijven, maar toen brak ik. Ik vind het zo heftig om er aan terug te denken en ik voel me echt vreselijk. Ik heb de laatste dagen zoveel gehuild. Zondagavond ontplofte ik en het was zo heftig. Ik kreeg weer dwanggevoelens en ik vind ’t zo moeilijk om mezelf in te houden. Ik heb ook steeds het gevoel dat ik alles alleen moet doen en dat niemand mij belangrijk vindt. Ik zit behoorlijk met mezelf in de knoop en daarom zet ik mijn blog even op een laag pitje. Ik doe mijn best om artikeltjes te schrijven, maar verwacht alsjeblieft niet te veel van mezelf. En die video waar ik mijn verhaal vertel, het komt wanneer ik er klaar voor ben en wanneer ik er sterk genoeg voor ben. Als ik het nu op zou nemen, zou ik in huilen uitbarsten en ik wil ook niet te veel van mezelf laten zien. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik houd van jullie!

14 Reacties op Persoonlijke update

 • Wauw, Ashley wat knap dat je dit alleen al durft te vertellen. Het is dan wel heel heftig zeg, wat naar:( Je hoeft de video niet op te nemen he! Alleen als jij je daar goed bij voelt het moet geen verplichting worden.
  + het is wel goed om met iemand over je gevoelens te praten of dat nou met ons is of met je familie/vrienden ik ben er ook altijd voor je he! Als je wil praten. Heel veel sterkte en neem de tijd om te vinden wie jij bent en wat je wil. En ik vind jou belangrijk! En vast nog heel veel andere mensen ookal voel je het misschien niet zo. Heel veel sterkte en een dikke knuffel!<3

 • Hoi, ik ken je niet heel goed, maar ik zie je dat je niet zo
  lekker voelt op dit moment..
  Nouja ik heb nooit het zelfde meegemaakt, maar heb wel mensen geholpen.
  Ik zou je echt als advies willen aanraden, om zoveel tijd voor jezelf te nemen, en jezelf te leren kennen. Eet goed en gezond (want veel mensen onderschatten wat voor effect eten op ons heeft)
  Wat ik je ook als tip zou geven is om veel te sporten!: klinkt ook misschien raar, maar door te sporten verliezen we (zonder op te merken) veel agressie, en andere gevoelens. Ook is de moeheid die je daarna hebt rustgevend!

  Hoop/weet dat het goed zal komen!

 • Arm kind <3 Hopelijk voel je je snel weer een stuk beter <3! Er zijn genoeg mensen die om jou geven hoor! Hier op het internet en vast ook buiten het internet om. Als je wilt praten moet je maar een gil geven <3!

 • Hee meis,
  Als je wilt praten, je hebt mij nummer.
  En je kan mij in vertrouwen alles vertellen.
  Ik heb je nog nooit gezien, terwijl je 10min bij vandaan woont.
  Maar je lijkt mij echt een gezellige meid, en je moet trots zijn met de dingen die je bereikt :)
  Jij komt er wel, en hopelijk komt alles goed met je.
  x Liefs, Mandy.

 • aaah lieve ashley ik wil je een knuff geven ;( ik hoop dat t snel beter met je gaat xx

 • Ohnee :( Zoek hulp dan! Je bent echt niet alleen! Er zijn genoeg mensen die je willen helpen, zodra je maar naar de juiste persoon gaat. Het komt allemaal goed – ook al lijkt dat misschien niet zo. Hou je taai! Ik blijf je blog checken!

 • Hoi Ashley. Dat is lang geledenvdat ik je gesproken heb! Herken je me nog? Jeweet wel we spraken soms af met Wendy enn Celeste,met zusje michelle. Ik vind het echt heel naar voor je dat je zo met je verdriet om moet gaan. Sterkte ermee meid! Je hoeft je er echt niet voorte schamen hoor! Houd nog even vol, na de regen komt zonneschijn en er komen vast betere tijden aan! Xxx yasmine( appelgaard)

 • Je bent echt een sterk meisje! Respect :)

 • Take care for yourself! De lezers blijven er wel! <3

 • Ohh :( Super veel sterkte! Je hoeft echt niet te denken dat je altijd alles alleen moet doen en dat niemand jou belangrijk vind! Ik heb je nog maar 1 keer ontmoet en ik vind je echt heel erg lief en aardig. Er zijn heel veel mensen die dit ook vinden. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier + vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin