plaatje 3

De zon komt nu eindelijk een beetje doorzetten en nu maar hopen dat de zon zo lief is om te blijven en dat de regenbuien even stoppen. Ik heb echt weer zoveel zin om in een korte broek naar buiten te gaan met een leuk T-shirt. Op de site van Esprit zag ik dat ze allemaal nieuwe shirtjes hadden en daar wil ik het over hebben in dit artikel. Esprit is een erg populair merk en misschien heb jij daar wel iets van in je kledingkast liggen.

plaatje 1

Hierboven zie je drie shirtjes die ik het leukste vind. Het linker shirt vind ik echt heel leuk. Dat kleurtje staat mij altijd erg goed en de bovenkant is van kant en daar houd ik van. De middelste is een wit shirt met Esprit erop, maar je moet wel eerst goed kijken, voordat je ziet wat er op staat. Ik vind de kleur combinatie erg leuk en het is van een luchtige stof gemaakt. Het rechter shirt vind ik ook erg leuk met de wijde, ronde hals. Ook het teken spreekt mij erg aan. Deze shirtjes zijn ook in andere kleuren te verkrijgen, zoals je beneden kunt zien op het plaatje.

plaatje 2

Hierboven zie je shirtjes die ik ook erg leuk vind. Het linker shirt is erg vrolijk en erg bloemig. Ik heb nog weinig kledingstukken met bloemen erop, maar dit shirt vind ik erg tof en het oogt niet oubollig. De quote op het middelste shirt vind ik erg gaaf en dat gemixt met de kleur is super. Het rechter shirt vind ik onwijs schattig. Als je goed kijkt, zie je een eekhoorn die op een kauwgombal machine zit. De kauwgombal machine zit nu alleen vol met eikeltjes. Dit shirt is echt te schattig.

Ik vind de shirtjes echt onwijs leuk en zoals jullie kunnen zien, is mijn smaak best divers. De ene keer draag ik sexy kant en de andere keer weer een shirt met een schattig printje. Ik ben helemaal weg van de shirts van Esprit en ik ga er binnenkort zeker een paar aanschaffen. Verder verkoopt Esprit ook broeken,  blouses, accessoires, shorts meer. De prijzen zijn ook betaalbaar en de kwaliteit is gewoon goed. Hebben jullie al veel kledingstukken van Esprit?

5 Reacties op Shirts van Esprit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf − = een

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin