IMG_7454

Als ik naar Amerikaanse beautyguru’s kijk op YouTube, hoor ik ze altijd over Baby Lips en ze zijn sinds een paar maanden ook in Nederland te koop. In Amerika zijn ze super populair. Ik wilde graag weten wat er nou zo speciaal is aan Baby Lips en ik heb er twee gekocht bij de Etos. Ik heb de blauwe en de roze variant gekocht, omdat dat enige kleuren waren in Doorn.

IMG_7439

Ze komen verpakt in een kartonnetje en in extra plastic. Zo zijn ze extra goed beveiligd en zo weet je ook zeker dat jij de enige bent die hem gebruikt hebt. De ingrediënten zijn erg fijn en er zitten, volgens mij, geen slechte dingen in. Een leuk weetje is dat de lippenbalsems Centrella Asiatica bevat. Dat is een kruid dat onder andere uit India komt. Ook staan er procenten op uit onderzoeken en alles staat boven de 70%, dus een dikke voldoende.

IMG_7471

Ik heb de ‘Hydrate’ en de ‘Pink Punch’ varianten. Hydrate zegt het eigenlijk al, hij is heel hydraterend en hij ruikt naar citroen en basilicum. Pink Punch ruikt naar passievruchten en hij geeft een roze tintje op je lippen. Omdat mijn lippen donker zijn, valt het kleurtje niet zo erg op. Alle Baby Lips bevatten SPF 20 en dat is altijd goed, want zo worden je lippen beschermt tegen de zon. Ik voel dat ze mijn lippen voeden, dat ze er mooier van worden en dat ze mijn lippen hydrateren.

IMG_7478

De verpakking vind ik ook zo schattig en het is ook altijd leuk om zoiets uit je tas te halen. Ze zijn heerlijk gekleurd en er zijn in Nederland nog drie andere varianten te koop, de groene, oranje en de gele. Ik vind ze erg leuk en ik ga deze nu in mijn tas doen. In Amerika heb je veel meer varianten, dus als ik daar ben, ga ik er zeker nog een paar inslaan. Ze kosten €3,49 per stuk en dat vind ik een fijne prijs. Ze zijn gewoon te koop bij het Kruidvat en bij de Etos. Bij de Etos kosten ze nu €2,49, dus als je ze allemaal wil hebben, zou ik naar het Etos gaan. Hebben jullie ervaring met Baby Lips?

6 Reacties op Maybelline – Baby Lips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ zes = acht

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin