IMG_7421

The Body Shop verkoopt al een tijdje make-up producten en daar wilde ik er graag eentje van hebben. Ik koos voor een lipstick, omdat ik er daar nog niet zoveel van heb. Ik ben ook nog steeds aan het kijken welke kleur mij het beste staat. De Body Shop verkoopt 24 verschillende lipsticks. Hij moet makkelijk aanbrengen, prettig aanvoelen, er geweldig uitzien en naar rozen ruiken. Ik ben benieuwd.

IMG_7415

De kleur is donker oranje en het is nummer 105 genaamd Coral Cutie. Het is een erg gewaagd kleurtje, maar ik wilde het wel eens proberen. De verpakking is trouwens best simpel. De stick is zilverkleurig en de dop heeft een rode kleur. Op de dop staat het logo van The Body Shop. De lipsticks zijn gemaakt in Italië. Er zijn zes verschillende roodtinten en ze zijn 100% diervriendelijk, 100% vegetarisch en 100% intens! Wat ook erg leuk is, is dat de lipsticks fair trade zijn!

IMG_7429

Mijn lippen zien er hier heel raar uit, maar dat komt omdat mijn bovenlip donkerder is dan mijn onderlip. Van dichtbij zie je veel velletjes en zie je dat het in de lijntjes gaat zitten. Dat had ik natuurlijk kunnen voorkomen door eerst mijn lippen te scrubben. Daarna had ik door dat ik nog een laagje meer moest opbrengen en daarna zag het er veel mooier uit. In de verpakking ruikt de lipstick inderdaad zacht naar roosjes, maar op mijn lippen had daar niets van in de gaten.

IMG_7433

De kleur was even wennen, maar wat een super mooi kleurtje is het. Ik kreeg al een aantal complimentjes en mensen zeiden dat het nog mooier zou staan met een knotje in. De lipstick brengt heel makkelijk aan, want er komt gelijk pigment van af. Je voelt hem wel zitten, maar dat is niet vervelend. Het lijkt een beetje op een lippenbalsem, maar dat betekend ook dat het je lippen een beetje voedt. De houdbaarheid is redelijk. Een stevige babbel en wat drinken overleeft hij makkelijk. Na een maaltijd moet je hem wel bijwerken, maar dat komt omdat het een romige textuur heeft. De glans maakt het helemaal af!

The Body Shop Colour Crush Lipstick kosten €12 euro per stuk en dat vind ik een redelijke prijs. Ze zijn te koop bij alle The Body Shop filialen en je kan ze ook online bestellen. Wat vinden jullie van deze kleur?

9 Reacties op The Body Shop Colour Crush Lipstick – Coral Cutie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen × zeven =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin