IMG_7497

Ik houd van Katy Perry, dat kan je hier teruglezen. Ik vind haar een pracht vrouw en haar muziek vind ik ook geweldig. Ik heb nog nooit een parfum van haar gehad, maar daar kwam verandering in. Dit mooie warme kristalletje sprak mij heel erg aan en de geur vond ik in de winkel heel intiem en vrouwelijk ruiken. Ik nam de kleine flacon mee van 15 milliliter, dat is niet enorm veel, maar ik kan er wel een tijdje mee door.

Killer Queen wordt omschreven met de volgende woorden: ‘Speels en gewaagd als Katy Perry is, zoekt ze met haar eigenzinnige artistieke visie altijd de grenzen op en bewandelt ze nooit de geijkte paden. Haar originaliteit en passie voor het leven spatten er vanaf! Deze verbluffend heerlijke geur heeft Katy Perry’s rebelse spirit precies weten te vatten en gooit alles wat gewoon is overboord.’

IMG_7511

Topnoten: wilde bes, pruim, bergamot
Hartnoten: rode fluweelbloemen, Arabische jasmijn, rainbow plumeria
Basisnoten: Kasjmier, patchoelihart, praline

Hij ruikt heel zoet, maar ook heel vrouwelijk, intiem en fruitig. Het is een heel aparte mix van noten, maar juist deze mix is geweldig. De basisgeur is erg kruidig en dat ruikt alsof je er mag staan. Het is wel een gewaagde geur, want hij is duidelijk aanwezig. Ik houd daar wel van! Het is een eau de parfum en dat staat erom bekend dat het lang blijft zitten. Ik ruik hem de hele dag door en aan het begin van de avond moet ik hem weer even bij spuiten, maar dan ben ik alweer thuis en hoeft het van mij niet meer. Ideaal dus!

IMG_7514

De verpakking is ook erg bijzonder. De achterkant van de dop heeft een aantal betekenissen. Er staan twee katten op en dat staat voor Katy’s katten. Haar katten heten trouwens Kitty Purry en Krusty. Ze houdt heel veel van haar katten en daarom staan er ook twee hartjes bij. Ook zie je de letters KP en dat staat voor haar naam, Katy Perry. Je ziet ook een muzieknootje, maar dat spreekt voor zich. Als laatst zie je een kruis en dat staan voor haar geloof. Een minpunt kan zijn dat je het parfum niet rechtop kan zetten. Persoonlijk heb ik daar geen problemen mee.

Katy Perry Killer Queen is bij de Etos te koop voor €10,99 in plaats van €17,99. Dat is een actie tot en met kerst geloof ik. Bij de Douglas heb je nu een actie en krijg je de bodylotion er gratis bij, maar dan bedraagt het wel de normale prijs. Wat is jullie lievelingsparfum op dit moment?

9 Reacties op Katy Perry Killer Queen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× vijf = veertig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin