Ik wilde meer beauty video’s maken op mijn kanaal en daar ben ik dus ook mee bezig geweest. Ik houd van beauty maar de laatste tijd heb ik er even geen zin meer in op een een of andere manier. Gelukkig had ik er vorige week weer erg zin in en was het gelijk een mooie gelegenheid om te filmen.

Het is een mooie paarse look geworden en persoonlijk vind ik paars erg mooi bij wat donkere dames. Ik heb erg gespeeld met kleur en dat vond ik ontzettend leuk om te doen. Deze look droeg ik dus op de trouwdag, maar ook op de kerstdagen. Ik was erg verrast door het resultaat, want ik had er erg mijn best voor gedaan. Wat vinden jullie van de look?

13 Reacties op Sweet Purple Queen – Look Tutorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie − twee =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin