IMG_5359

In de goodiebox van MissLipgloss zaten deze twee oogschaduw mono’s en ik heb er al veel goede reviews over gelezen. Ik wilde al graag een aantal van deze mono’s bestellen, maar ze zaten in de goodiebox en wauw, wat was ik blij. Het duurde even voordat ik ze ging gebruiken, want het zijn niet echt kleuren die ik voor ‘normaal’ zou gebruiken.

IMG_5363

Het is van het merk MIYO en dat is een Pools merk. Het merk is nog erg onbekend, maar het mag zeker in het zonnetje gezet worden. De linker draagt de naam ’11. Angel’ en de rechter ’27. Sunrise’. Ik vind het altijd heerlijk dat producten van die leuke namen hebben. MIYO heeft 48 verschillende kleuren en ze zijn heel divers. Zowel aardetinten, als knalgeel en ze hebben matte kleuren, maar ook met shimmer. Ik hoorde dat de pigmentatie echt super was en ja hoor. Het lijkt net schmink, zo erg gepigmenteerd.

IMG_5385

Ik kon niet wachten totdat ik er een look mee kon maken. Het zijn niet echt kleuren die ik met elkaar zou dragen, maar voor de foto’s deed ik het maar en het is niet eens zo verkeerd. Ik moet wel zeggen dat ik het wel een beetje heb vervaagd, omdat ik het een beetje subtiel wilde houden. De geel was echt heel erg gepigmenteerd en wat werd ik er vrolijk van. Heel vaak zie je lichte kleuren niet op mijn huid en neigt het vaak naar lichtbruin of grijs. Ik deed de gele kleur op mijn bewegend ooglid en met de roze kleur ging ik in mijn arcadeboog en ik ging het blenden. Ik was iets minder enthousiast over de roze kleur, maar dat komt ook omdat hij shimmery is. Matte kleuren hebben meestal meer pigment dan shimmery.

IMG_5382

Ik heb het net geswatched (wat een woord) op mijn hand met met mijn vinger en daar was de pigmentatie echt PERFECT! Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over oogschaduw, want deze zijn GEWELDIG. Misschien niet helemaal mijn kleuren, maar ik zou zeker meer van dit merk willen hebben. Per stuk kosten ze maar €3,95 en dat is zo GOEDKOOP. Ze zien er helemaal niet goedkoop uit en dat is ook zo leuk. Wat ik me wel afvraag is of het dierproefvrij is, aangezien het een Pools merk is en het een onbekend merk is. Kenden jullie dit merk al en wat vinden jullie van mijn look?

23 Reacties op MIYO Single Eyeshadow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ zes = twaalf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin