IMG_6533

Toen ik in Duitsland was, kocht ik twee mooie oogschaduws van Kiko. Je had ‘goedkope’ oogschaduws en wat duurdere. In dit artikel ga ik twee goedkope oogschaduws met jullie bespreken. De oogschaduws ontvang je in mooie doosjes, waar de kleur doorheen schijnt. Als je hem uit het doosje haalt krijg je een ronde oogschaduw en de verpakking oogt een klein beetje goedkoop. Het zijn nummers 137 en 153.

IMG_6542

De pigmentatie is redelijk. De paarse kleur is wat gepigmenteerder dan de bronzen kleur. Ik heb de paarse kleur gekozen omdat ik paarse kleuren erg mooi bij mijn ogen vind staan. Het zit precies tussen licht en donker paars in en daarom vond ik hem zo bijzonder. De bronzen kleur vond ik heel mooi ogen, omdat de pigmentatie in de winkel nog mooier en heftiger was. Op mijn arm viel het een beetje tegen, maar dat komt denk ik door de plek.

IMG_6728

Hier heb ik een look gemaakt van de oogschaduws samen. De paarse kleur had ik op mijn bewegend ooglid gedaan en de bronzen kleur in mijn outer V. Dat vind ik trouwens zo’n leuk woord. De bronzen kleur geeft meer pigment af op mijn oogleden dan op mijn arm, yeah. Ik vond de pigmentatie verbazingwekkend goed. De kleurcombinatie vind ik ook erg leuk staan, hoewel ik daar eerst mijn twijfels over had.

IMG_6536

Ik ben dus erg tevreden over de oogschaduws van Kiko. Kiko zit helaas niet in Nederland, maar in Duitsland wel. Mocht ik weer eens naar Duitsland gaan, dan neem ik zeker meer oogschaduws mee want ik vind ze super. De bronzen 137 kostte €2,90 en de paarse 153 €1,90. Waarom er een euro verschil tussen zit weet ik echter niet. Hebben jullie oogschaduws van Kiko in jullie bezit?

13 Reacties op Mooie Kiko oogschaduws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes − = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin