IMG_6410

Ik vind het altijd heerlijk om een maskertje op te doen en te rusten. Toen ik in Turkije was, was daar natuurlijk tijd genoeg voor. Ik had drie sheet masks op Ebay gekocht van het merk Cello. Ik had er gelijk drie meegenomen, namelijk de komkommer, de parels en de vitaminen.

IMG_6412

Boehhh. Hier heb ik de komkommer variant op en zoals jullie kunnen zien is het masker echt enorm. Voornamelijk bij mijn mond is het mega groot en hij plakt ook niet denderend en hij liet steeds los bij mijn kin. Je moest het masker een kwartiertje laten zitten. Het was natuurlijk erg warm in Turkije en het masker was wel erg verkoelend. Toen ik hem eraf haalde, was mijn gezicht erg nat en rook het erg naar komkommer. Ik had toen dat nattige eraf gehaald, maar ik kreeg er geen zacht huidje van helaas.

IMG_6407

Ik ben niet zo tevreden over de sheet masks van Cello, helaas. Ze voeden voor geen meter en ze blijven niet goed vastzitten en ze passen niet bij mijn gezichtsvorm. Mocht je ze willen proberen dan moet je bij Ebay sheet masks Cello intypen en dan kom je er gelijk. Overigens heb je ook varianten zoals slakken en slangen, maar dat vond ik een vies en eng idee, ha. Ze kosten trouwens ongeveer €1,95 per stuk. Gebruiken jullie vaak sheet masks?

10 Reacties op Sheet masks Cello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× drie = zevenentwintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin