cute_black_and_white_kiss_love_old_people-dfe940375bf73fc0706a075aec65b500_h_large

Ik heb de afgelopen tijd een paar films gekeken en die wil ik graag met jullie delen. Ik had in december ook zo’n artikeltje gemaakt, maar die viel niet echt in de smaak geloof ik. Niemand had er op gereageerd, terwijl ik er wel heel lang mee bezig was. Daarom wil ik het nogmaals proberen. Ik heb een Nederlandse, Franse en Engelse films gekeken. Het zijn wel allemaal diverse soorten films, maar ik houd niet van één genre.

http://www.youtube.com/watch?v=siEHekc-1oE

Pitch Perfect is een film die jullie ongetwijfeld wel kennen. Het is een musical film en daar ligt mijn hartje wel. Ik vond de film best leuk om naar te kijken, maar er zaten ook stukjes in waarbij ik bijna over mijn nek ging. Dat een meisje in de kots van een ander een engeltje gaat doen, dat noemen ze humor, haha. De hoofdrol wordt gespeeld door Anna Kendrick en wat vind ik haar een leuke en mooie vrouw. Ze acteert ook erg goed en dat vind ik altijd heel fijn om te zien. Persoonlijk vind ik het verhaal een beetje simpel, maar ik heb me wel vermaakt.

Ik ben helemaal geïnteresseerd in tienermoeders en ik ging een aantal films opzoeken met dit thema. De eerste is 17 filles en dat is een Franse film dat zich afspeelt in een oud stadje in Frankrijk. Het gaat over een groep meiden die steeds zwanger worden. Ze willen vrijheid en willen daarom een kind. Het eerste meisje werd onverwachts zwanger, maar de rest deed haar na. Het einde was wel heel zielig en ik moest wel een traantje laten, maar dat moeten jullie maar zelf zien. Hier kan je de film op YouTube kijken, maar dan heb je Engelse ondertiteling.

Dit is de tweede tienermoeders film die ik heb gezien. Deze is Nederlands gesproken, maar dan op zijn Vlaams, haha. Het is een heftig verhaal en op een één of andere manier herken ik heel veel. Het einde is ook heel heftig, maar dat vertel ik ook niet. Ik moest erg schrikken van deze film, omdat je ook veel naakte beelden ziet en dat had ik niet echt van deze film verwacht. Ik ben daar niet vies van, want het zijn geen seks scene’s, maar gewoon in het algemeen. Deze film heet trouwens Little Black Spiders.

Als laatste keek ik gisteren met Jasper deze film en wij werden er beiden erg ontroerd door. We moesten zelfs huilen, oeps. Het gaat over een man die op een onbewoond eiland terecht komt. Vier jaar lang zit hij daar vast en hij ziet geen uitweg meer. Hij wordt gek in zijn hoofd, maakt vrienden met een volleybal en wil zichzelf ophangen. Deze film heet Cast Away en echt heel indrukwekkend. Ik weet niet of ik het zolang zou volhouden. Zijn vrouw dacht dat hij dood was en had ondertussen een andere man en een kind en toen kwam de man op het eiland terug en dat moment was heel zwaar.

Dit waren de vier films die ik de afgelopen tijd heb gekeken en eigenlijk vind ik films kijken erg leuk. Vroeger hield ik er namelijk helemaal niet van, haha. Hebben jullie nog films die jullie mij aanraden? 

9 Reacties op Movie time #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vier = dertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin