Vandaag een heel persoonlijke video van mij. Ik heb lang gedacht om dit online te zetten, omdat het zo persoonlijk is, maar ik heb  het toch gedaan. Ik wil mensen duidelijk maken dat het niet voorschut is en dat het niet raar is. Mensen hebben soms hulp nodig, that’s all! Kunnen jullie deze openheid waarderen of moet ik dit voortaan voor me houden?

15 Reacties op My Perfect Imperfections ♡

 • Respect voor jou meid! Knap dat je dit zo kan

 • Wow, wat een goed filmpje! Je bent wel een voorbeeld zo voor anderen vind ik. :)

 • Goed filmpje, knap van je meid dat je zo open bent!
  Ik vind dat je ook heel mooi haar hebt, wees er maar trots op 😉

 • Wat knap van je dat je dit zo doet! Mag je trots op zijn!

 • Echt goed dat je dit durft te vertellen, ik snap dat je onzeker bent over je lengte dat ben ik ook maar dan in de tegenovergestelde richting maar weet je? Mensen moeten je accepteren hoe je bent en als ze dat niet doen? DOEI DA BITCH. En grote boobs moet je juist trots op zijn veel meisjes laten hun eraan opereren en jij hebt het gewoon puur natuur! En over die littekens ik herken mijzelf er wel een beetje in niet zo erg als jij zegt maar als er iets in je leven gebeurd waar je kapot aan gaat dan ja…. Maar ik ben blij dat je het nu niet meer doet want dat is jouw mooie lichaam niet waard! Ik zie natuurlijk alleen je hoofd voor de camera en niet jouw lichaam, maar ik vind je haar mooi en je grote ogen JALOERS<3 En je hebt mooie volle lippen, en je huidskleur is mooi want bij jouw huidskleur staan gouden en paarse oogschaduw zo moooiii<3 En je gezichtsvorm vind ik ook mooi want je hebt wat vollere wangen en dan smallere ehhm hoe noem je dat ook al weer die shapelijn bedoel ik zegmaar. En dat is mooi! Veel modellen hebben dat ook of zouden dat willen. Als jouw het oplucht om er over te praten dan moet je dat doen. Maar als je er geen goed gevoel bij krijgt dan niet. Lieve Ash ik zeg dit niet om te slijmen maar je moet gewoon niet onzeker zijn. Sorry voor mijn uber lange comment. Liefs Nina! Je kan altijd bij me terecht als je dat wil!

 • Super knap! Ik heb respect voor je

 • Hele dikke knuffel!! Ik vind je echt tof dat je dit online zet. Je bent jezelf en je bent mooi :) Wees blij met alles wat je hebt want ik vind je een mooie en leuke meid!

 • heey ashley super knap dat je dit filmpje wilde delen. ik heb het gevoel dat ik door deze tagg jou beter heb leren kennen niet iedereen is perfect zo ben ik dus echt super lang :( je bent een super lief meisje en een supper blogger keep going xx

 • Respect Ashley! Je bent een prachtige meid! Op de middelbare school had ik ook 2 vriendinnen die zichzelf sneden, dus ik heb het zo ook van dichtbij mee gemaakt. Je bent echt een sterke meid en ik heb heel veel respect voor je dat je dit met ons hebt gedeeld!!

 • Heel knap van je dat je dit met ons gedeeld hebt, ik weet hoe moeilijk en beschamend het kan zijn om je helemaal open te stellen voor anderen. Ik vind inderdaad dat je mooie ogen hebt :) Heb je al een een Draw My Life gedaan? Op die manier is het misschien makkelijker (en leuker!) om je verhaal te vertellen 😉

 • knap.. en als jij het kwijt wilt, gewoon doen. :) het is JOUW blog!

 • je bent juist super mooi! Knap dat je hier trouwens een filmpje over durft te maken. Ik was er over aan het twijfelen maar ik heb besloten om het niet te doen.

  x

 • Ik ben eerlijk gezegd best wel nieuwschierig naar jou verhaal achter de littekens. Ik heb het ook van dichtbij meegemaakt omdat vriendinnen zichzelf sneden. En daarom ben ik altijd al een beetje geïntresseerd geweest erin. Ik vind het trouwens heel knap dat je dit op internet zet en verteld. Respect meid!

 • Hé daar! Ik waardeer je openheid wel. Ik vraag me alleen af: zijn er nu niet heel veel mensen die vooroordelen over je vormen? Twee jaar geleden heb ik mezelf ook een tijd in mijn arm gekrast. Gelukkig niet diep, dus zie je de littekens bijna niet meer. Maar ik wil niet dat mensen ervan weten. Het meisje dat zichzelf kraste ben ik niet; ik ben een vrolijk, sociaal meisje, dat haar lichaam met respect behandelt. Toch als ik erover aan mensen vertel die me niet goed kennen ben ik ‘een meisje dat zichzelf kraste’. Als je dan niet je hele levensverhaal op tafel gooit, gaan mensen zelf invullen wat er met je aan de hand was; deze vooroordelen wil ik niet. Daarom zou ik het zelf nooit vertellen, behalve aan mensen waar ik allang bevriend mee ben. Maar jij doet het wel en dat vind ik knap! Dus ik ben ook benieuwd naar de rest van het verhaal (:

 • Wow, heftig.. Wel knap dat je dat vertelt, echt! En ben jaloers op je haar en ogen! Mijn haar wil maar niet groeien haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


twee + = elf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin