large

De koudere dagen komen er weer aan en dan heb ik vaak geen zin om te gaan shoppen. Het is dan koud, regenachtig en om nou met volle tassen naar het station te lopen, vind ik een beetje omslachtig. Gelukkig is het internet mijn ideale oplossing. Dit keer viel mijn oog op de Otto. Ik weet dat mijn moeder daar vroeger veel kleding voor ons kocht, maar zelf heb ik er eigenlijk nooit echt op gekeken. Ik wil binnenkort weer kledingstukken bestellen voor de winter, want veel warme kledingstukken heb ik niet. Omdat ik jullie mijn mening wil geven over de Otto, leek het mij leuk om dit samen met Jasper te doen. Dit omdat ik het ook belangrijk vind hoe een man zo’n webshop ervaart. Jasper heeft wel vaker iets op mijn blog geschreven en dat ging over zijn mening over make-up. Wij hebben beiden apart naar de site gekeken, zodat we elkaar niet zouden beïnvloeden in onze beoordeling. In het begin stelt Jasper zich voor en daarna spreekt Jasper als een derde persoon, zodat jullie goed weten wie wat zegt.

‘Hoe zal ik dit eens beginnen? Nou, ik ben Jasper, de vriend van Ashley. Ik heb al eerder iets geschreven op deze site, maar ik heb nog nooit een review geschreven over een webshop. Nu ik erbij nadenk, ik heb nooit echt een review geschreven. Maar wat ik minder heb in ervaring, heb ik meer in oprechtheid, dus dat komt wel goed’, zegt Jasper.

De eerste indruk van Jasper is dat het een prima kleding-webshop is en dat de layout erg goed is. Niet te veel franje, maar ook niet te weinig. Gewoon rustgevend, een goed gevoel als je rustig je kleding wilt uitzoeken, zonder je druk te hoeven maken of je het vandaag of morgen koopt. Ik vind de layout best strak, maar wel erg kleurrijk. Persoonlijk houd ik daar wel van en alles is overzichtelijk. Jasper dacht bij de eerste blik van “Goh, veel vrouwenaanbiedingen op de hoofdpagina”, maar bij het naar beneden scrollen kwam hij erachter dat er ook mannenaanbiedingen waren. Ze waren alleen niet zo voor de hand liggend, wat mij het gevoel geeft dat vrouwen de meest voorkomende klanten zijn. Wat niet zo gek is. Mannen vinden een broek, een shirt, een onderbroek en een paar sokken al genoeg. Ik kan me er helemaal in vinden in wat Jasper zegt. Mannen doen nooit zo moeilijk met shoppen, tenminste de mannen die ik ken. Ik zie gelijk veel verschillende vrouwenitems en daardoor blijft een vrouw langer hangen op deze webshop.

Jasper vond het wel leuk om te zien dat er heel veel verschillende kleuren in het kledingaanbod waren te vinden. Elk kledingstuk had wel vijf of zes verschillende kleurpatronen, soms in normale en soms in interessantere kleuren. Je hebt gewone truitjes, shirts, broeken, et cetera. Ik vind de modellen van kledingstukken erg divers. Je hebt verschillende kledingitems en het heeft voor iedereen wel iets.

Otto

Jasper zag dat er ook kleding was voor de wat gezettere vrouw, in eerste instantie kon hij het niet vinden, maar later zag hij het onder het kopje ‘Specials’ staan. Hij zag verder dat de kledingmaten varieerden van maat S tot XXXL, dus voor ieder wat wils. Ik vond het erg leuk om te zien dat Otto ook rekening heeft gehouden met de wat zwaardere onder ons. Wij vrouwen houden van kleding en als zij zich belemmerd voelen in hun mogelijkheden, is dit wel de ideale oplossing. Meer over de grote maten, kun je vinden op de Otto webshop.

Jasper keek toen eventjes naar rechts: Multimedia! Elektronica in een kledingwinkel? Dat wilde hij wel wat beter bekijken. Ook hier bleek het scala aan producten niet te weinig. Hoewel vrij basic: laptop, speakers, oortjes, koptelefoons, is het toch nog best veel wat erop staat. Er zijn zelf games te vinden.

Wij vinden erg fijn dat ze op deze website van alles aan bieden, er is voor ieder wat wils. Ook vinden we dat de prijzen reuze mee vallen. Een leuk shirt kost rond de € 10,00 wat een vrij goede prijs is. Wij vinden het beiden erg goed dat zij ook een uitgebreide assortiment hebben voor de gezettere vrouwen. Zo kunnen zij gewoon meedoen met online shoppen en hebben zij ook genoeg keus. Hebben jullie ervaring met kleding bestellen bij de Otto?

1 Reactie op Online shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier × = tweeendertig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin