IMG_6515

Ik hoorde al veel verhalen over de Sand Style Polish en ik was heel erg benieuwd. Dat zijn lakjes die een zandige textuur hebben. Toen ik in Duitsland was en de DM binnenliep, zag ik een rekje staan met lakjes van P2. Toevallig waren dit de laatste twee sand style lakjes en ik nam ze vastbesloten mee. Het liefst nam ik er nog veel meer mee, maar wat ik al zei dit waren de laatste. Ik heb twee aparte kleuren meegenomen en ze bevatten mooie glitters. Ze zijn niet simpel en ze zien er best wel duur uit. De lakjes heten van links naar rechts 020 Lovesome en 030 Seductive.

IMG_6651

Lovesome is een heel vrouwelijk kleurtje en heel leuk voor eind zomer en herfst. Het is een donker roze kleur en het bevat heel mooie grove glitters. Ik was eerst bang dat het lakken heel vervelend zou zijn, maar het was gewoon net als alle andere lakjes. Het kwastje brengt erg fijn aan en na twee laagjes is het al goed gedekt.

IMG_6657

Seductive is echt een heel apart lakje. In de verpakking ziet hij er bruinig uit, maar in het zonlicht zien mijn nagels er paars uit. In het begin vond ik het erg jammer, want ik vond de bruine kleur juist zo mooi. De eerste dag was het echt paars, maar daarna werd het weer bruin, bizar! De kleur zit nu tussen bordeaux rood en bruin in. Het is echt een herfst- en winterkleur. Ik kreeg erg veel complimentjes over deze nagellak.

IMG_6509Het zandige textuur is de eerste dag heel erg en daarna vervaagd het een beetje. De kleur blijft wel gelijk. Na drie dagen begon het pas te chippen. Je kan hier geen topcoat overheen doen, want anders haal je het zandtextuur weg. Ze kosten maar €1,95 per stuk en de volgende keer dat ik in Duitsland ben, wil ik er zeker meer meenemen. Ik ben heel tevreden over deze lakjes! Kenden jullie de Sand Style lakjes van P2 al?

21 Reacties op P2 – Sand Style Polish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× drie = vierentwintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin