IMG_5430

Ik houd van mascara en wat was ik blij toen ik deze mascara opgestuurd kreeg. Het is van het merk Golden Rose en ik kreeg hem van de webshop Cocosmo. Hij beloofd aardig veel en de naam van de mascara spreekt mij ook erg aan. Sexy Black Mascara is een veel belovende naam.

IMG_5424

Wat de Cocosmo over de mascara zegt: ” De nieuwe Golden Rose Sexy Black Mascara geeft uw wimpers een totaal nieuwe stijl. De unieke rubberen borstel is speciaal ontworpen voor het heffen van elke individuele wimpers met oneindig volume en dramatische lengte. Breng voor een Volumineus en Sexy Black Look meerdere lagen op, zonder angst voor klonteren. (niet waterproof)” Het klinkt heel goed, maar werkt hij ook fantastisch?

IMG_5427

Op beide foto’s heb ik de mascara een hele dag op gehad. Ik heb van mezelf al best lange wimpers, maar door deze mascara lijken mijn wimpers nog langer. Tijdens het aanbrengen, blijven de wimpers niet tegen elkaar plakken en dat is erg fijn. Hij klont ook niet, maar als je meerdere lagen over elkaar doet, ontstaan er wel kleine klontjes. Deze kan je heel gemakkelijk verwijderen met het puntje van de applicator. Het borsteltje heeft een bolletje aan de bovenkant en aan de onderkant is die wat dunner, daardoor worden de haartjes goed verdeelt. Ik ben verliefd op deze mascara.

IMG_5433

De verpakking vind ik ook geweldig. Er zit een stofje op en dat is echt heel bijzonder, want dat ben ik nog nooit eerder tegen gekomen. Het straalt luxe uit en daar houdt ieder meisje wel van. De mascara kan je hier kopen voor € 12,95 en als je de kortingscode ‘Ashleey’ gebruikt, wordt het gratis verzonden. Zoals ik al eerder zei, ik ben verliefd! Ik heb nog nooit zo’n fijne mascara gehad en ik weet zeker dat ik hem opnieuw zou kopen. Kenden jullie Cocosmo al en wat vinden jullie van deze mascara?

14 Reacties op Sexy Black Mascara – Golden Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vijf = dertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin